compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Journeyman

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Journeyman

Paddy Considine (Matty Burton)

Paddy Considine (Matty Burton)

Delen op facebook
Journeyman
Nederlandse première: 6-9-2018
Verenigd Koninkrijk, 92 min,

Bokser Matty Burton loopt een hersenletsel op tijdens een gevecht, wat door dreunt in zijn huwelijk, zijn leven en zijn familie.

Bekijk bij:

Cinemember

Journeyman trailer en bijzonderheden

Paddy Considine kreeg twee nominaties voor beste acteur voor zijn vertolking in de film van bokser Matty Burton en Jodie Whittaker één voor beste actrice.

Trailer van JourneymanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Journeymanhttps://i1.ytimg.com/vi/II0xoLjI6iY/hqdefault.jpg2018-07-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hoofdrolspeler en regisseur van de film Paddy Considine regisseerde eerder de film Tyrannosaur (2011), waarvoor hij een BAFTA-award kreeg voor beste debuut.

Acteur Paul Popplewell zit in alle films die Paddy Considine geregisseerd heeft dus zijn speelfilmdebuut, maar ook zijn korte film "Dog Altogether" (2007).

Journeyman - Bioscopen, Tijden & Tickets

Journeyman in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Journeyman zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Bokser Matty Burton loopt een hersenletsel op tijdens een gevecht, wat door dreunt in zijn huwelijk, zijn leven en zijn familie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Matty Burton is wereldkampioen boksen en leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Emma en hun dochter Mia. Hij heeft nog slechts een paar wedstrijden te gaan, voordat hij met pensioen gaat. Zo zal hij zijn titel nog moeten verdedigen tegenover de controversiële Andre Bryte. Na een wereldwedstrijd gaat Matty naar huis, waar hij instort door een vertraagde reactie op een verwoestende klap. Als hij ontwaakt uit zijn coma, blijkt hij niet meer de man te zijn die hij was. Terwijl hun omgeving ze in de steek dreigt te laten, werken Matty en Emma hard om hun oude leven weer terug te krijgen. Al snel blijkt dat dit niet zomaar zal gaan en de ware strijd nog moet beginnen.

Productiemaatschappij: Film4, inflammable FIlms

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Paddy Considine

Matty Burton
Jodie Whittaker

Emma Burton
Darren Whitfield

Press Photographer (uncredited)
Barry Jones

Boxing Commentator 1