compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Journeyman

Journeyman

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama

Pitch van Journeyman
Journeyman: Paddy Considine (Matty Burton)
Journeyman: Paddy Considine (Matty Burton)
Delen op facebook
Journeyman
Nederlandse première: 6-9-2018
Groot-Brittannië, 92 min,
Bokser Matty Burton loopt een hersenletsel op tijdens een gevecht, wat door dreunt in zijn huwelijk, zijn leven en zijn familie.
trailer en bijzonderheden over Journeyman
Paddy Considine kreeg twee nominaties voor beste acteur voor zijn vertolking in de film van bokser Matty Burton en Jodie Whittaker één voor beste actrice.
Aanloop van Journeyman
Hoofdrolspeler en regisseur van de film Paddy Considine regisseerde eerder de film Tyrannosaur (2011), waarvoor hij een BAFTA-award kreeg voor beste debuut.

Acteur Paul Popplewell zit in alle films die Paddy Considine geregisseerd heeft dus zijn speelfilmdebuut, maar ook zijn korte film "Dog Altogether" (2007).
BioscoopAgenda van Journeyman

Journeyman in de bioscoop

Wil je Journeyman zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Bokser Matty Burton loopt een hersenletsel op tijdens een gevecht, wat door dreunt in zijn huwelijk, zijn leven en zijn familie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Matty Burton is wereldkampioen boksen en leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Emma en hun dochter Mia. Hij heeft nog slechts een paar wedstrijden te gaan, voordat hij met pensioen gaat. Zo zal hij zijn titel nog moeten verdedigen tegenover de controversiële Andre Bryte. Na een wereldwedstrijd gaat Matty naar huis, waar hij instort door een vertraagde reactie op een verwoestende klap. Als hij ontwaakt uit zijn coma, blijkt hij niet meer de man te zijn die hij was. Terwijl hun omgeving ze in de steek dreigt te laten, werken Matty en Emma hard om hun oude leven weer terug te krijgen. Al snel blijkt dat dit niet zomaar zal gaan en de ware strijd nog moet beginnen.