compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

King Richard

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch

In King Richard ontdekt Richard Williams dat zijn twee dochters Venus en Serena het in zich hebben om kampioenen te worden, hij beseft ook dat er een ijzeren discipline nodig is om te top te bereiken. Dat elke dag in het teken moet staan van de toekomstige ambities en dat je ook elke dag moet strijden tegen seksisme en racisme.
Delen op facebook
King Richard
Nederlandse première: 3-2-2022
2022, 145 min,

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

King Richard trailer en bijzonderheden

De linkshandige Saniyya Sidney moest niet alleen leren tennis spelen, maar ook nog als een rechtshandige speler zoals Venus Williams, ze volgde daarvoor een slopende trainingsschema en een strikt dieet.

Trailer van King RichardBekijk de trailer en de beste filmstills van de film King Richardhttps://i1.ytimg.com/vi/OS815dUd5iU/hqdefault.jpg2021-10-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

King Richard - Bioscopen, Tijden & Tickets

King Richard in de bioscoop

Wil je King Richard zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Toekomstige tennissupersterren Venus en Serena Williams worden gedrild door hun coach, die toevallig ook hun vader is, Richard Williams.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

King Richard van Warner Bros. Pictures is een film gebaseerd op een waar gebeurd verhaal dat iedereen zal inspireren. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen. De tweemaal voor een Oscar genomineerde Will Smith (Ali, The Pursuit of Happyness, Bad Boys for Life) neemt de hoofdrol van Richard voor zijn rekening, onder regie van Reinaldo Marcus Green ( Monsters and Men). Met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele methodes is Richard vastbesloten om van Venus en Serena Williams, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken. Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen.

Nieuws over King Richard