compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Koning Worst

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Koning Worst

Koning Worst filmstill

Koning Worst filmstill

Delen op facebook
Koning Worst
Nederlandse première: 13-10-2022
22 min,

In Koning Worst dreigt Greetje het jaarlijkse worstenwedstrijd te verliezen en wellicht zelfs haar grote liefde Nol. Aanleiding is de strijd tussen de vader van Greetje en de Italiaan Smakkerelli.

bijzonderheden

De korte film is de muzikale prequel van de stopmotionspeelfilm Knor.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Koning Worst - Bioscopen, Tijden & Tickets

Koning Worst in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Koning Worst zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Het dorpje Moppel staat op zijn kop wanneer slager Tuitje - de vader van Greetje - het aan de stok krijgt met de Italiaan Smakkerelli.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer Greetjes vader, slager Tuitjes, de strijd aanbindt met de Italiaanse Smakkerelli, staat het voorheen zo rustieke dorpje Moppel op zijn kop en dreigt Greetje niet alleen de jaarlijkse worstenwedstrijd te verliezen, maar ook haar grote liefde Nol.

Wanneer Greetjes vader, slager Tuitjes, de strijd aangaat met zijn Italiaanse concurrent Smakkerelli, staat het voorheen zo rustieke dorpje Moppel op zijn kop. Tuitjes verliest klanten, en Greetje misschien ook haar grote liefde Nol. De twee gezworen vijanden hebben namelijk afgesproken dat de verliezer van de wedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens voor altijd het dorp moet verlaten. Voor Greetje is de jaarlijkse worstwedstrijd een duivels dilemma: kiest ze voor haar vader, of voor zichzelf? Koning Worst is de muzikale prequel van de bejubelde stopmotionspeelfilm Knor en geeft antwoord op de vraag die ons sinds de release van Knor bezighoudt: hoe kwamen de rattenstaarten vijfentwintig jaar geleden in de worsten terecht?