compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Ladybug & Cat Noir: De Film

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch

In Ladybug & Cat Noir: The Movie krijgt de saaie en o zo gewone Parijse tiener Marinette superkrachten als ze Ladybug wordt. Ze vormt een alliantie met Cat Noir waarmee ze superschurk Hawk Moth proberen te verslaan in zijn plannen om Parijs te vernietigen. Prive moet Marinette ook dealen met de o zo leuke Adrien.
Delen op facebook
Ladybug & Cat Noir: De Film
Nederlandse première: 5-7-2023
Frankrijk, Japan, Verenigde Staten, 2023, 103 min,

Bekijk bij:

Ladybug & Cat Noir: De Film trailer en bijzonderheden

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir maker, Thomas Astruc was niet betrokken bij deze productie.

Trailer van Ladybug & Cat Noir: De FilmBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladybug & Cat Noir: De Filmhttps://i1.ytimg.com/vi/W2yfX-QcQek/hqdefault.jpg2023-01-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ladybug & Cat Noir: De Film - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladybug & Cat Noir: De Film in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ladybug & Cat Noir: De Film zien? Koop of huur de film hier:De anders zo gewone tiener Marinette krijgt buitengewone krachten als ze Ladybug wordt en ontmoet Cat Noir waarmee ze het tegen een schurk opnemen die Parijs wil vernietigen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt.

Productiemaatschappij: Method Animation, ON Animation Studios, SND Films, Toei Animation, Zagtoon

Nieuws over Ladybug & Cat Noir: De Film