compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Lokarri

Pitch

Frans Baskenland. Imanol, een Baskische Frontón-speler, wil graag zijn dorp verlaten en prof worden in Amerika. Maar door zijn ontmoetingen met verschillende mensen zoals bijvoorbeeld Viviane - een Parijse vrouw die juist interesse toont voor de Baskische cultuur - komt hij erachter dat weggaan geen oplossing is.
Delen op facebook
Lokarri
Frankrijk, 2002, 90 min,

bijzonderheden

Baskisch gesproken, Engelse ondertiteling. Frontón is de Baskische naam voor het veld waarop <i>Pelota Vasca</i> wordt gespeeld. De sport is (net als Jai-Alai) een echte Baskische sport en wordt wel eens vergeleken met het Friese kaatsen of Hurling, maar doet misschien nog het meeste aan squash denken.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Lokarri - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lokarri in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Lokarri zien? Koop of huur de film hier:Een Baskische Frontón-speler wil graag zijn dorp verlaten en prof worden in Amerika. Maar door zijn ontmoetingen met verschillende mensen komt hij erachter dat weggaan geen oplossing is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series