compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Love Again

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Love Again

Priyanka Chopra (Mira Ray) en Sam Heughan (Rob Burns)

Priyanka Chopra (Mira Ray) en Sam Heughan (Rob Burns)

Delen op facebook
Love Again
Nederlandse première: 18-5-2023
Verenigde Staten, 2023, 104 min,

In Love Again stuurt Mira Ray een reeks romantische sms'jes naar de oude mobiele telefoonnummer van haar overleden verloofde, zonder te beseffen dat het nummer is toegewezen aan Rob Burns' nieuwe werktelefoon. Als journalist valt Rob in de ban van de eerlijkheid in de mooie biechtteksten.

Bekijk bij:

meJane

Love Again trailer en bijzonderheden

Eerste filmrol van megaster Celine Dion, die zichzelf speelt.

Trailer van Love AgainBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Love Againhttps://i1.ytimg.com/vi/xacj83kpd9g/hqdefault.jpg2023-02-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

James C. Strouse regisseerde eerder Grace Is Gone (2007).

Love Again - Bioscopen, Tijden & Tickets

Love Again in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Love Again zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een jonge vrouw probeert de pijn van de dood van haar verloofde te verzachten door romantische sms'jes naar zijn oude mobiele nummer te sturen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In de romantische komedie Love Again stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen. De hoofdrollen worden vertolkt door Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan (Outlander) en Celine Dion, van wie er meerdere nieuwe nummers in de film te horen zijn. Jim Strouse is verantwoordelijk voor het scenario en de regie van Love Again.

Productiemaatschappij: 2.0 Entertainment (in association with), Screen Gems (presents), Thunder Road Pictures

Cast & Regisseur

Céline Dion

Céline Dion
Sam Heughan

Rob Burns
Celia Imrie

Gina Valentine