compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Maze Runner Marathon 2018 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5

Marathon

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van Maze Runner Marathon 2018 3D

Dylan O'Brien (Thomas), Giancarlo Esposito (Jorge) en Rosa Salazar (Brenda)

Dylan O'Brien (Thomas), Giancarlo Esposito (Jorge) en Rosa Salazar (Brenda)

Delen op facebook
Maze Runner Marathon 2018 3D
Nederlandse première: 25-1-2018
Verenigde Staten, 2018, 142 min,

Dubbelvoorstelling van Maze Runner: The Scorch Trials 3D en Maze Runner: The Death Cure 3D.

Maze Runner Marathon 2018 3D trailer en bijzonderheden

De releasedatum van deze film is bijna een jaar uitgesteld vanwege een blessure van Dylan O'Brien, de acteur die Thomas speelt.

Trailer van Maze Runner Marathon 2018 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Maze Runner Marathon 2018 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/72-RgfP0krA/hqdefault.jpg2018-01-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteurs Thomas Sangster en Nathalie Emmanuel spelen ook in de televisieserie 'Game of Thrones'. Regisseur Wes Ball maakte ook de eerste twee delen van de "Maze Runner".

Maze Runner Marathon 2018 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Maze Runner Marathon 2018 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe.

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.
De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast bestaat uit onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.

Productiemaatschappij: Gotham Group, Temple Hill Entertainment, Twentieth Century Fox

Cast & Regisseur

Nieuws over Maze Runner Marathon 2018 3D