compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Mesteren

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van Mesteren

Søren Pilmark (David), Søren Malling (Simon Brahe) en Ane Dahl Torp (Darling)

Søren Pilmark (David), Søren Malling (Simon Brahe) en Ane Dahl Torp (Darling)

Delen op facebook
Mesteren
Nederlandse première: 18-1-2018
Denemarken, 2017, 94 min,

Simon, een succesvol figuur in de kunstwereld, krijgt onverwacht bezoek van zijn tot dan toe hem onbekende zoon Caspar, die een wereldberoemd graffiti-kunstenaar blijkt te zijn. Langzamerhand krijgen ze een betere band, maar Simon verdenkt zijn zoon ervan dat hij ergens op uit is.

Mesteren trailer en bijzonderheden

Caspar, alias graffiti-artiest 'The Ghost' is gebaseerd op anonieme, maar wereldberoemde graffiti-artiesten als 'Blu' en 'Banksy'.

Trailer van MesterenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mesterenhttps://i1.ytimg.com/vi/tjjYIUTqEGI/hqdefault.jpg2017-12-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Søren Malling is bij het Nederlandse publiek vooral bekend van de Deense serie 'The Killing'. Regisseur Charlotte Sieling maakte eerder een andere bekende serie uit Denemarken, Borgen.

Mesteren - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mesteren in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mesteren zien? Koop of huur de film hier:Simon (Søren Malling), een succesvol figuur in de kunstwereld, krijgt onverwacht bezoek van zijn tot dan toe hem onbekende zoon Caspar (Jakob Oftebro). Caspar blijkt de wereldberoemde graffiti-artiest 'The Ghost' te zijn, en wil meer dan alleen zijn vader beter leren kennen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met deze satire, thriller en drama ineen geeft Charlotte Sieling en prachtige inkijk in de kunstwereld van Kopenhagen en voorziet deze van het nodige commentaar.

Simon is de ongekroonde koning van de Deense kunstwereld- hij is wereldberoemd, excentriek, rijk, heeft een prachtige vrouw en een jonge minnares. Het leven lacht hem toe, totdat op een dag zijn verloren gewaande zoon Caspar verschijnt en alle aandacht op zich vestigt. Tot groot ongenoegen van Simon is de knappe Casper ook een zeer getalenteerde kunstenaar: hij blijkt de wereldberoemde street artist 'The Ghost' te zijn. De vader-zoon relatie wordt flink op de proef gesteld. Simon vertrouwt zijn zoon niet: is hij uit op aandacht, vaderliefde of wraak? En het lijkt erop dat ook Casper andere plannen heeft met zijn vader dan hem alleen beter te leren kennen……

Productiemaatschappij: Hummel & Nimbus, Nimbus Film Productions, Sirena Film

Cast & Regisseur