Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 22-2 t/m 28-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Mesteren

Mesteren

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

drama

Pitch van Mesteren
Mesteren: Søren Pilmark (David), Søren Malling (Simon Brahe) en Ane Dahl Torp (Darling)
Mesteren: Søren Pilmark (David), Søren Malling (Simon Brahe) en Ane Dahl Torp (Darling)
Mesteren
Nederlandse première: 18-1-2018
Denemarken, 2017, 94 min,
Simon, een succesvol figuur in de kunstwereld, krijgt onverwacht bezoek van zijn tot dan toe hem onbekende zoon Caspar, die een wereldberoemd graffiti-kunstenaar blijkt te zijn. Langzamerhand krijgen ze een betere band, maar Simon verdenkt zijn zoon ervan dat hij ergens op uit is.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Mesteren
Caspar, alias graffiti-artiest 'The Ghost' is gebaseerd op anonieme, maar wereldberoemde graffiti-artiesten als 'Blu' en 'Banksy'.
Aanloop van Mesteren
Acteur Søren Malling is bij het Nederlandse publiek vooral bekend van de Deense serie 'The Killing'. Regisseur Charlotte Sieling maakte eerder een andere bekende serie uit Denemarken, Borgen.
BioscoopAgenda van Mesteren

Mesteren in de bioscoop

Genoeg van reclame? Klik hier!
Synopsis distributeur
Met deze satire, thriller en drama ineen geeft Charlotte Sieling en prachtige inkijk in de kunstwereld van Kopenhagen en voorziet deze van het nodige commentaar.

Simon is de ongekroonde koning van de Deense kunstwereld- hij is wereldberoemd, excentriek, rijk, heeft een prachtige vrouw en een jonge minnares. Het leven lacht hem toe, totdat op een dag zijn verloren gewaande zoon Caspar verschijnt en alle aandacht op zich vestigt. Tot groot ongenoegen van Simon is de knappe Casper ook een zeer getalenteerde kunstenaar: hij blijkt de wereldberoemde street artist 'The Ghost' te zijn. De vader-zoon relatie wordt flink op de proef gesteld. Simon vertrouwt zijn zoon niet: is hij uit op aandacht, vaderliefde of wraak? En het lijkt erop dat ook Casper andere plannen heeft met zijn vader dan hem alleen beter te leren kennen……