compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Miami Connection

Pitch

In Miami Connection neemt de multinationale vechtsport-rockband Dragon Sound het op tegen een groep motorninja's die hun greep op de drugshandel in Florida hebben versterkt.
Delen op facebook
Miami Connection
Verenigde Staten, 1987, 87 min,

Miami Connection trailer en bijzonderheden

Het uitbrengen van de film verliep op een flop, door een toeval kwam in 2009 een 35mm-kopie op een veiling-site en de film werd in 2010 opnieuw in de bioscoop vertoond en al snel volgde er meer vertoningen, waardoor de film echt een cult-status kreeg. De populaire Tae Kwon Do leraar Y.K. Kim uit Miami produceerde de film en verloor miljoenen door het floppen van de film.

Trailer van Miami ConnectionBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Miami Connectionhttps://i1.ytimg.com/vi/RvwhxviV3_M/hqdefault.jpg2022-06-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De meeste van de acteurs hadden niet eerdere geacteerd - en een hoop werden in bier uitbetaald- en in de opnieuw gemonteerde versie werden er enkele scenes toegevoegd door Y.K. Kim die snel moest leren regisseren voor de ontbrekende scenes en acteur Joseph Diamand heeft ook snel moeten leren scenario-schrijven om de extra scenes af te leveren.

Miami Connection - Bioscopen, Tijden & Tickets

Miami Connection in de bioscoop

Wil je Miami Connection zien? Koop of huur de film hier:Een rockband moet het opnemen tegen een groep motorninja's die hun greep op de drugshandel in Florida hebben versterkt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: P.J.K. Group

Cast & Regisseur

Joseph Diamand

Jack (as Joseph Diamond)
David Huff

Orlando Gang Member
Charles Knight

Orlando Gang Member
Y.K. Kim

Regisseur
Woo-sang Park

Regisseur
Miami Connection poster