compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Moonbound

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Moonbound

Moonbound filmstill

Moonbound filmstill

Delen op facebook
Moonbound
Nederlandse première: 19-10-2022
Duitsland, Oostenrijk, 2021, 85 min,

In Moonbound is het zusje van Peter verdwenen bij een poging om de meikever Mr. Zoemerman te helpen. Nu moet Peter met Zoemerman samen werken en met hulp van de slaperige Zandman een manier te vinden om naar de maan te gaan en zijn zusje te redden.

Bekijk bij:

meJane

Moonbound trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op een van Duitslands populairste kinderboeken.

Trailer van MoonboundBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Moonboundhttps://i1.ytimg.com/vi/-fVTwX422hg/hqdefault.jpg2022-05-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Moonbound - Bioscopen, Tijden & Tickets

Moonbound in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Moonbound vertelt het verhaal van de jonge Peter die samen met de meikever Meneer Zoemerman een betoverende reis naar de maan maakt om zijn zusje te redden.

Wanneer Peter op een magische reis gaat om zijn zusje Anne te redden, moet hij naar mysterieus gebied reizen: de maan! Anne werd hierheen ontvoerd toen ze de meikever Meneer Zoemerman probeerde te helpen bij het zoeken naar zijn vrouw. Tijdens zijn fantastische avontuur ontmoet Peter de slaperige Klaas Vaak die vertelt dat alleen tijdens het diner van de Nachtelf in het kasteel in de wolken ze kunnen ontdekken waar Anne is. Een probleem: er zijn niet genoeg zitplaatsen voor iedereen. En dus doen ze mee aan een wilde race langs de Melkweg tegen de vijf natuurgeesten. Zal het lukken Anne te bevrijden voordat de zon weer opkomt?

Productiemaatschappij: Brave New Work, Coop99 Filmproduktion, Lit