compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mug

Mug

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

filmhuis

Pitch van Mug
Delen op facebook
Mug
Nederlandse première: 6-6-2019
Polen, 2018, 91 min,
Bij een arbeidsongeval raakt het gezicht van Jacek ernstig verminkt hij krijgt een nieuw gezicht. Hij kan er niet aan wennen en twijfelt steeds meer over zijn identiteit.
trailer en bijzonderheden over Mug
Winnaar van de Zilveren Beer tijdens Berlin International Film Festival 2018.
Aanloop van Mug
Regisseur Malgorzata Szumowska maakte eerder "33 Scenes from Life" (2008) en W imie... (2013).
BioscoopAgenda van Mug

Mug in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mug zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Bij een arbeidsongeval raakt het gezicht van Jacek ernstig verminkt hij krijgt een nieuw gezicht. Hij kan er niet aan wennen en twijfelt steeds meer over zijn identiteit.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Jacek houdt van zijn hond en heavy metal. Hij racet in de weilanden bij zijn huis en in de discotheek danst hij wild met zijn vriendin Dagmara. Voor zijn werk als bouwvakker bouwt hij mee aan ’s werelds grootste Jezus-standbeeld. Alles lijkt voor hem op rolletjes te lopen, maar zijn leven wordt flink op de proef gesteld wanneer hij bij een arbeidsongeval ernstig verminkt raakt aan zijn gezicht. Als eerste persoon in Polen ontvangt Jacek een gezichtstransplantatie, wat veel aandacht oplevert in de media. Hoewel hij als nationale held wordt beschouwd, herkent Jacek zichzelf niet meer in de spiegel en weten de dorpsbewoners van zijn ouderlijk dorp niet hoe ze moeten omgaan met zijn nieuwe uiterlijk. Onthechting en eenzaamheid steken voor hem vervolgens de kop op. Intussen wordt het standbeeld van Jezus alsmaar groter en groter.