compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Mutiny in Heaven: The Birthday Party

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Mutiny in Heaven: The Birthday Party

Delen op facebook
Mutiny in Heaven: The Birthday Party
Nederlandse première: 15-2-2024
Australië, 2023, 98 min,

Mutiny In Heaven is het verhaal over de opkomst, het succes en de onvermijdelijke ondergang van The Birthday Party, de eerste band van Nick Cave. Een spannend en intrigerend verhaal over epische strijd, artistiek genie en totale disfunctionaliteit.

Bekijk bij:

Mutiny in Heaven: The Birthday Party trailer

Trailer van Mutiny in Heaven: The Birthday PartyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mutiny in Heaven: The Birthday Partyhttps://i1.ytimg.com/vi/8y_KRbrXENY/hqdefault.jpg2023-11-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Mutiny in Heaven: The Birthday Party - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mutiny in Heaven: The Birthday Party in de bioscoop

Wil je Mutiny in Heaven: The Birthday Party zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nick Cave is door de jaren heen gerijpt als een goede wijn, waardoor zijn iconische status als ongeëvenaarde artiest en songwriter enorm is. In de opwindende nieuwe film Mutiny In Heaven bieden Nick en zijn eerste band, The Birthday Party, een ongefilterde, intieme en meeslepende verkenning van de invloedrijke postpunkgroep die hem naar het wereldtoneel katapulteerde. De film, exclusief verteld door de oorspronkelijke bandleden, duikt diep in de psyche van de band en beschrijft hoe Nick Cave en zijn schoolvrienden het publiek opschrikten met hun confronterende optredens, oergeschreeuw, gothic horror en anarchistische levensstijl. Met nooit eerder vertoonde persoonlijke beelden van bandleden, dynamische animaties en adembenemende concertfragmenten, biedt de film een zweterige, opwindende blik vanaf de eerste rij bij een van de meest legendarische live-acts. Voorbestemd om meteen een documentaireklassieker te worden.