compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Nasrin

Pitch van Nasrin

Delen op facebook
Nasrin
Verenigde Staten, 2020, 92 min,

In NASRIN wordt de strijd getoond van Nasrin Sotoudeh voor de rechten van vrouwen, kinderen, LHBT-gevangenen, religieuze minderheden, journalisten en kunstenaars, en degenen die de doodstraf riskeren. Ze werd in 2018 gearresteerd omdat ze vrouwen vertegenwoordigde die protesteerden tegen de verplichte hijabwet van Iran en werd veroordeeld tot 38 jaar gevangenisstraf plus 148 zweepslagen.

Nasrin trailer en bijzonderheden

Verteld door Academy Award-winnende actrice Olivia Colman en met de veelgeprezen filmmaker Jafar Panahi, Nobelprijswinnares Shirin Ebadi, journaliste Ann Curry, de verbannen vrouwenrechtenactiviste Mansoureh Shojaee en Nasrin Sotoudeh.
Met een origineel nummer van Tony Award-winnende componisten Lynn Ahrens en Stephen Flaherty met teksten gebaseerd op Nasrin's brieven uit de gevangenis aan haar kinderen; uitgevoerd door viervoudig Grammy-winnaar Angélique Kidjo.

Trailer van NasrinBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nasrinhttps://i1.ytimg.com/vi/UHW1ltS7xVE/hqdefault.jpg2023-02-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Nasrin - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nasrin in de bioscoop

Wil je Nasrin zien? Koop of huur de film hier:Een portret van een van 's werelds meest moedige mensenrechtenactivisten en politieke gevangenen, Nasrin Sotoudeh, en van Irans opmerkelijk veerkrachtige vrouwenrechtenbeweging.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Floating World Pictures