compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Plaire, aimer et courir vite

Plaire, aimer et courir vite

***1/20
Waardering: 3.5/5

Sorry Angel

Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, filmhuis, romantiek

Pitch van Plaire, aimer et courir vite
Plaire, aimer et courir vite: Vincent Lacoste (Arthur Prigent)
Plaire, aimer et courir vite: Vincent Lacoste (Arthur Prigent)
Delen op facebook
Plaire, aimer et courir vite
Nederlandse première: 16-8-2018
Frankrijk, 2018, 132 min,
1993. Jacques is een redelijk succesvolle schrijver in Parijs. Arthur is een jonge filmmaker uit Bretagne. Ze worden verliefd. Als Arthur eindelijk in Parijs is heeft hij meer zin in het nachtleven en Jacques ontdekt dat tijd, heel snel vervliegt. Hoe blijf je dan verliefd.
trailer en bijzonderheden over Plaire, aimer et courir vite
Winnaar van International Cinephile Society Awards 2018 in Cannes voor beste scenario; de regisseur van de film werd ook genomineerd voor de Gouden Palm en de Queer Palm tijdens Cannes.
Aanloop van Plaire, aimer et courir vite
Regisseur Christophe Honoré bezocht eerder al gecompliceerde liefdesgeschiedenissen met Les Chansons d'amour (2007) en La Belle personne (2008).
BioscoopAgenda van Plaire, aimer et courir vite

Plaire, aimer et courir vite in de bioscoop

Wil je Plaire, aimer et courir vite zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jacques en Arthur wonen ver uit elkaar, maar raken verliefd. Wanneer Arthur eindelijk in Parijs is, dan wordt hun liefde enorm op de proef gesteld door verleidingen, ziektes en jaloezie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Plaire, aimer et courir vite vertelt over twee mannen die worstelen met hun onverenigbare ideeën over de liefde.

Hoe veel moed is er nodig om lief te hebben? Plaire, aimer et courir vite vertelt over twee mannen die worstelen met hun onverenigbare ideeën over de liefde. Het is 1993. Jacques (Pierre Deladonchamps uit L’Inconnu du l'ac en Le fils de Jean) is een enigszins bekende schrijver, die met zijn zoontje in een Parijs appartement woont, maar niet goed weet hoe het leven verder moet. Hij ontmoet Arthur (Vincent LaCosta), beginnend filmmaker van begin twintig, die graag het gezapige bestaan in Bretagne wil ontvluchten. Kunnen liefde en passie afstand en leeftijd overbruggen? Als Arthur eindelijk in Parijs is, verliest hij zich in het heden. Maar Jacques durft daar niet aan toe te geven en ziet een liefde die geen toekomst heeft. Plaire, aimer et courir vite werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Cannes Filmfestival.