compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Plaire, aimer et courir vite

***1/20
Waardering: 3.5/5

Sorry Angel

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Plaire, aimer et courir vite

Vincent Lacoste (Arthur Prigent)

Vincent Lacoste (Arthur Prigent)

Delen op facebook
Plaire, aimer et courir vite
Nederlandse première: 16-8-2018
Frankrijk, 2018, 132 min,

1993. Jacques is een redelijk succesvolle schrijver in Parijs. Arthur is een jonge filmmaker uit Bretagne. Ze worden verliefd. Als Arthur eindelijk in Parijs is heeft hij meer zin in het nachtleven en Jacques ontdekt dat tijd, heel snel vervliegt. Hoe blijf je dan verliefd.

Plaire, aimer et courir vite trailer en bijzonderheden

Winnaar van International Cinephile Society Awards 2018 in Cannes voor beste scenario; de regisseur van de film werd ook genomineerd voor de Gouden Palm en de Queer Palm tijdens Cannes.

Trailer van Plaire, aimer et courir viteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Plaire, aimer et courir vitehttps://i1.ytimg.com/vi/-G_OW3xPUUk/hqdefault.jpg2018-07-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Christophe Honoré bezocht eerder al gecompliceerde liefdesgeschiedenissen met Les Chansons d'amour (2007) en La Belle personne (2008).

Plaire, aimer et courir vite - Bioscopen, Tijden & Tickets

Plaire, aimer et courir vite in de bioscoop

Wil je Plaire, aimer et courir vite zien? Koop of huur de film hier:Jacques en Arthur wonen ver uit elkaar, maar raken verliefd. Wanneer Arthur eindelijk in Parijs is, dan wordt hun liefde enorm op de proef gesteld door verleidingen, ziektes en jaloezie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Plaire, aimer et courir vite vertelt over twee mannen die worstelen met hun onverenigbare ideeën over de liefde.

Hoe veel moed is er nodig om lief te hebben? Plaire, aimer et courir vite vertelt over twee mannen die worstelen met hun onverenigbare ideeën over de liefde. Het is 1993. Jacques (Pierre Deladonchamps uit L’Inconnu du l'ac en Le fils de Jean) is een enigszins bekende schrijver, die met zijn zoontje in een Parijs appartement woont, maar niet goed weet hoe het leven verder moet. Hij ontmoet Arthur (Vincent LaCosta), beginnend filmmaker van begin twintig, die graag het gezapige bestaan in Bretagne wil ontvluchten. Kunnen liefde en passie afstand en leeftijd overbruggen? Als Arthur eindelijk in Parijs is, verliest hij zich in het heden. Maar Jacques durft daar niet aan toe te geven en ziet een liefde die geen toekomst heeft. Plaire, aimer et courir vite werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Cannes Filmfestival.

Productiemaatschappij: ARTE France (participation), Arte France Cinéma (co-production), Canal+ (participation), Centre National de la Cinématographie (CNC) (parti, Ciné+ (participation), Cinémage 12 (in association with), COF, Les Films Pelléas, Palatine Etoile 15 (in association with), Région Bretagne (support)