compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

Playing God

***00
Waardering: 3/5

Pitch van Playing God

Playing God filmstill

Playing God filmstill

Delen op facebook
Playing God
Nederlandse première: 10-9-2020
Antarctica, 2017, 95 min,

De Amerikaanse advocaat Ken Feinberg is verantwoordelijk voor het vergoeden van slachtoffers van Amerika's meest tragische gebeurtenissen: zoals Agent Orange, de BP-olieramp, Sandy Hook en 9/11. Hij wordt daarom omschreven als een hedendaagse koning Salomo omdat hij de onmogelijke taak krijgt om een dollarwaarde aan het leven van een overledene toe te kennen.

Playing God trailer

Trailer van Playing GodBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Playing Godhttps://i1.ytimg.com/vi/HcylEtpJF2o/hqdefault.jpg2020-09-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Karin Jurschick is bekend van de documentaires "Danach hätte es schön sein müssen" (2001), "Die Helfer und die Frauen" (2003) en "Die Wolke - Tschernobyl und die Folgen" (2011).

Playing God - Bioscopen, Tijden & Tickets

Playing God in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Playing God zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Omschreven als een hedendaagse koning Salomo, heeft één man de onmogelijke taak om een dollarwaarde aan het leven van een overledene toe te kennen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een film over Ken Feinberg, de bekendste advocaat uit Amerika gespecialiseerd in compensatieregelingen, die zich beweegt tussen politici en mensen die alles verloren hebben. Wat gebeurt er met onze Westerse waarden als economische belangen botsen met de belangen van slachtoffers van rampen.

Productiemaatschappij: Bildersturm Filmproduktion

Cast & Regisseur