compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Project Gio

Project Gio

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie

Pitch van Project Gio
De ouders van Youtuber Gio gaan op vakantie. Een feest in hun gloednieuwe huis raakt volledig uit de hand en brandt de helft van het huis af. Gio heeft twee weken om het huis te repareren terwijl hij video's blijft uploaden alsof er niets aan de hand is.
Delen op facebook
Project Gio
Nederlandse première: 5-12-2019
Nederland, 2019,
trailer en bijzonderheden over Project Gio
Naast Gio spelen ook zijn tweelingzus Melanie en zijn ouders Marcel en Louise een rol en is daarmee de eerste bioscoopfilm met een hele YouTube-familie!
Aanloop van Project Gio
Scenarist Michiel Peereboom en regisseur Bas van Teylingen werkten eerder samen aan De Film van Dylan Haegens (2018), welke meer dan 300.000 bezoekers in Nederland en België naar de bioscoop wist te trekken.
BioscoopAgenda van Project Gio

Project Gio in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
In de hilarische komedie Project Gio speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd... Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders én volgers dat er niks aan de hand is? Je ziet het vanaf 5 december in de bioscoop!