compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Project Gio

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Project Gio

Project Gio filmstill

Project Gio filmstill

Delen op facebook
Project Gio
Nederlandse première: 5-12-2019
Nederland, 2019, 87 min,

De ouders van Youtuber Gio gaan op vakantie. Een feest in hun gloednieuwe huis raakt volledig uit de hand en brandt de helft van het huis af. Gio heeft twee weken om het huis te repareren terwijl hij video's blijft uploaden alsof er niets aan de hand is.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Project Gio trailer en bijzonderheden

Naast Gio spelen ook zijn tweelingzus Melanie en zijn ouders Marcel en Louise een rol en is daarmee de eerste bioscoopfilm met een hele YouTube-familie!

Trailer van Project GioBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Project Giohttps://i1.ytimg.com/vi/g3_oBe1MHsw/hqdefault.jpg2019-09-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Scenarist Michiel Peereboom en regisseur Bas van Teylingen werkten eerder samen aan De Film van Dylan Haegens (2018), welke meer dan 300.000 bezoekers in Nederland en België naar de bioscoop wist te trekken.

Recensies van Project Gio

Project Gio - Bioscopen, Tijden & Tickets

Project Gio in de bioscoop

Wil je Project Gio zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

De ouders van Youtuber Gio gaan op vakantie. Een feest in hun gloednieuwe huis raakt volledig uit de hand en brandt de helft van het huis af. Gio heeft twee weken om het huis te repareren terwijl hij video's blijft uploaden alsof er niets aan de hand is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de hilarische komedie Project Gio speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd... Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders én volgers dat er niks aan de hand is? Je ziet het vanaf 5 december in de bioscoop!

Productiemaatschappij: Online Cookie Collective, TDMP (co-production)

Nieuws over Project Gio