compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Rester vertical

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Rester vertical

Delen op facebook
Rester vertical
Nederlandse première: 13-4-2017
Frankrijk, 2016, 100 min,

Leo wil een film maken over wolven. In een bergachtige streek ontmoet hij Marie, een schaapherder. Negen maanden later krijgen zij een kind maar Marie laat het kind achter bij Leo. Het is niet makkelijk, maar Leo heeft eigenlijk altijd al een baby voor zichzelf gewild. Dit alles zal hem inspireren voor zijn film.

Rester vertical trailer en bijzonderheden

Deze film draaide eerder in de hoofdcompetitie op het filmfestival van Cannes.

Trailer van Rester verticalBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rester verticalhttps://i1.ytimg.com/vi/92nc_ZoYqaI/hqdefault.jpg2016-12-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Alain Guiraudie maakte eerder de film L'inconnu du lac.

Rester vertical - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rester vertical in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Rester vertical zien? Koop of huur de film hier:



Leo wil een film maken over wolven. In een bergachtige streek ontmoet hij Marie, een schaapherder. Negen maanden later krijgen zij een kind maar Marie laat het kind achter bij Leo. Van de regisseur van L'inconnu du lac.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Filmmaker Leo is op zoek naar een wolf in het zuiden van Frankrijk. Tijdens een excursie wordt hij verleid door Marie, een vrij-geestige, dynamische schaapsherdster. Negen maanden later bevalt zij van hun kind. Doordat ze lijdt aan een postnatale depressie en geen enkel vertrouwen heeft in Leo, die zonder aankondiging komt en gaat, laat Marie hem achter met de baby. Leo blijft alleen achter, met een kind dat volledig van hem afhankelijk is. Het is niet gemakkelijk, maar diep van binnen vindt hij het geweldig. Daarbij dagen een serie van onverwachte en ongebruikelijke ontmoetingen hem uit tot om het uiterste te gaan, tijdens zijn zoektocht naar inspiratie voor zijn nieuwste film.

Productiemaatschappij: Les Films du Losange, Les Films du Worso, Mozinet, Strand Releasing

Nieuws over Rester vertical