compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Saw X

Mogelijk schadelijk tot 18 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Saw X

Saw X filmstill

Saw X filmstill

Delen op facebook
Saw X
Nederlandse première: 19-10-2023
Canada, Mexico, Verenigde Staten, 2023, 119 min,

In Saw X reist de zieke John naar Mexico in de hoop op een wonderlijke ingreep die hem van zijn kanker kan af helpen. Hij ontdekt dat de operatie oplichterij is. Hij besluit de oplichters op zijn eigenzinnige manier te confronteren.

Bekijk bij:

meJane

Saw X trailer en bijzonderheden

Deze film speelt zich af tussen Saw (2004) en Saw II (2005).

Trailer van Saw XBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Saw Xhttps://i1.ytimg.com/vi/z5UYY0vZY_Q/hqdefault.jpg2023-08-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Kevin Greutert was op meerdere manieren betrokken bij alle delen van de Saw-serie, ook is hij bekend voor de montage van films als Umma (2022), Jigsaw (2017) en Jessabelle (2014), die laatste regisseerde hij ook.

Acteur Tobin Bell is onlosmakkelijk verbonden met de SAW-serie, hij speelde ook in de films The Flash (2014), Powerplay (2002), The Road to El Dorado (2000) en The Quick and the Dead (1995).

Saw X - Bioscopen, Tijden & Tickets

Saw X in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Saw X zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De zieke John (Tobin Bell) reist naar Mexico voor een riskante en experimentele medische ingreep voor zijn kanker, maar ontdekt dat de hele operatie een oplichterij is om de meest kwetsbaren te bedriegen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

John Kramer (Tobin Bell) is terug. Het angstaanjagende Saw X speelt zich af tussen de gebeurtenissen van SAW I en II en vertelt het onbekende verhaal van Kramers meest persoonlijke spel. Een zieke en wanhopige John reist naar Mexico om een riskante en experimentele medische procedure te ondergaan in de hoop dat zijn kanker op wonderbaarlijke wijze geneest. Al snel ontdekt hij dat deze hele operatie oplichterij is. Gewapend met een nieuw doel keert de beruchte seriemoordenaar terug naar zijn werk: deze oplichters meedogenloos terugpakken door middel van krankzinnige, ingenieuze en verraderlijke valstrikken.

Productiemaatschappij: Lionsgate, Lionsgate Productions, Twisted Pictures

Nieuws over Saw X