compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Sin señas particulares

***1/20
Waardering: 3.5/5

Identifying Features

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Sin señas particulares

Sin señas particulares filmstill

Sin señas particulares filmstill

Delen op facebook
Sin señas particulares
Nederlandse première: 1-7-2021
Mexico, Spanje, 2020, 100 min,

Het verhaal van Magdalena staat symbool voor de talrijke moeders die in Mexico op zoek zijn naar hun verdwenen zoon of dochter.

Bekijk bij:

Cinemember

Sin señas particulares trailer

Trailer van Sin señas particularesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sin señas particulareshttps://i1.ytimg.com/vi/ICUa1CjSUfQ/hqdefault.jpg2021-04-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Sin señas particulares - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sin señas particulares in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sin señas particulares zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nadat Magdalena’s zoon het ouderlijk huis in Mexico heeft verlaten om in Verenigde Staten werk te gaan zoeken heeft ze al maanden niets meer van hem vernomen. De autoriteiten willen dat Magdalena de overlijdensakte van haar zoon ondertekent, maar een ontmoeting met een andere moeder doet haar beseffen dat ze niet kan leven zonder het lot van haar zoon te kennen. Ze begint aan een odyssee door gebieden waar de narco's en criminele bendes heer en meester zijn. De wegen zijn er onveilig, bussen komen in hinderlagen terecht en passagiers worden beroofd en soms vermoord, waarna hun lijken verdwijnen. Onderweg ontmoet Magdalena Miguel, een andere jongen die het bevel kreeg de VS te verlaten en die zijn moeder gaat opzoeken, maar moet vaststellen dat er veel veranderd is in zijn geboorteland.

Productiemaatschappij: Avanti Pictures, Corpulenta Producciones, EnAguas Cine, Fondo para la Producción Cinematográfica de Calida, Nephilim Producciones

Cast & Regisseur