compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Sing me a Song

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Sing me a Song

Sing me a Song filmstill

Sing me a Song filmstill

Delen op facebook
Sing me a Song
Nederlandse première: 30-7-2020
Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, 2019, 100 min,

Het internet doet haar intrede in Bhutan en het toegewijde leven van de jonge boeddhistisch monnik Peyangki wordt danig verstoort door zijn groeiende verslaving aan schermpjes en een zangeres die hij leert kennen via chatten.

Bekijk bij:

Cinemember

Sing me a Song trailer en bijzonderheden

De film won de prijs voor Beste Regisseur tijdens het One World International Human Rights Documentary Film Festival 2020.

Trailer van Sing me a SongBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sing me a Songhttps://i1.ytimg.com/vi/uAL8WEjRCB4/hqdefault.jpg2020-05-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaker Thomas Balmès maakte eerder Happiness (2013) en Babies (2010), deze film begint met de laatste scène uit Happiness, waarin een beeld wordt gegeven van hoe het leven was in Bhutan vóór de moderne ontwikkelingen, die pas vanaf 1999 hun intrede mochten doen.

Sing me a Song - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sing me a Song in de bioscoop

Wil je Sing me a Song zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Het internet doet haar intrede in Bhutan en het toegewijde leven van de jonge boeddhistisch monnik Peyangki wordt danig verstoort door zijn groeiende verslaving aan schermpjes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In het kleine Bhutan, dat zo lang verstoken is gebleven van moderne verlokkingen, gaan de ontwikkelingen inmiddels in sneltreinvaart. Er gaan steeds meer tradities verloren door de moderne communicatiemiddelen.

Sing me a Song opent met fragmenten uit Balmès vorige film Happiness uit 2013, waarin een beeld wordt gegeven van hoe het leven was in Bhutan vóór de moderne ontwikkelingen. De jonge monnik Peyangki belichaamt de schattige onschuld en zuiverheid voordat er wegen worden uitgehouwen in de steile bergen die naar het kleine, onaangetaste Bhutaanse dorp Laya in de Himalaya leiden. Tien jaar later, als onze hoofdpersoon inmiddels 18 jaar is, is daar weinig van over. Peyangki is niet meer zo toegewijd aan zijn studies. Hij brengt veel vrije tijd door op zijn mobiele telefoon met het spelen van videogames, scrollen op het internet of het videochatten met zijn aanstaande vriendin, Ugyen Pelden.
In Bhutan, dat zo lang verstoken is gebleven van moderne verlokkingen, gaan de ontwikkelingen nu in sneltreinvaart. Het kalme portret van Peyangki en zijn vriendin Ugyen is een bitterzoete kijk op de schermverslaving en de teloorgang van tradities.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, Close-Up Films, Participant, Radio Télévision Suisse (RTS), TBC Productions, Zero One Film

Cast & Regisseur