compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Tótem

Totem

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Tótem

Delen op facebook
Tótem
Nederlandse première: 7-9-2023
Denemarken, Frankrijk, Mexico, 2023, 95 min,

In Tótem brengt de zevenjarige Sol de dag door bij haar grootvader thuis, waar ze helpt met de voorbereidingen voor een verrassingsfeestje voor haar vader. Gedurende de dag neemt de chaos langzaam de overhand, waardoor de fundamenten van het gezin uiteenvallen. Sol zal de essentie van loslaten omarmen als een bevrijding voor het bestaan.

Bekijk bij:

Tótem trailer en bijzonderheden

De film won meerdere prijzen waaronder de prijs van de Oecumenische jury tijdens het Berlin International Film Festival 2023.

Trailer van TótemBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tótemhttps://i1.ytimg.com/vi/MyqiwwEqNkc/hqdefault.jpg2023-09-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lila Avilés regisseerde eerder La Camarista (2018).

Tótem - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tótem in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tótem zien? Koop of huur de film hier:De 7-jarige Sol brengt de dag door bij haar grootvader thuis. Sol begint te begrijpen dat haar wereld op het punt staat te veranderen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Liefdevol en mystiek portret van een Mexicaans gezin dat het leven viert tijdens een bitterzoet verjaardagsfeest.

Een liefdevol Mexicaans gezin is druk in de weer met de voorbereidingen van een groots verrassingsfeest voor Tona, de 27-jarige broer, zoon en vader. Op deze broeierige dag maken zijn temperamentvolle zussen alles klaar om hem een onvergetelijke verjaardag te geven, terwijl zijn dochter Sol zich probeert te vermaken in de luwte van het mystieke huis. Wanneer de zon ondergaat en gasten binnendruppelen, maakt de vrolijke drukte in het huis plaats voor een ongrijpbare melancholie. Het feest bruist van liefde maar heeft ook een bitterzoete bijsmaak. Totém viert het leven op intieme wijze en toont hoe ieder verschillend omgaat met loslaten, terwijl ze proberen te genieten van elke seconde die het leven biedt.

Productiemaatschappij: Alpha Violet Production, Laterna, Limerencia Films, Paloma Productions