compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Teen Titans GO! at the Movies (NL)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Teen Titans GO! at the Movies (NL)

Teen Titans GO! at the Movies (NL) filmstill

Teen Titans GO! at the Movies (NL) filmstill

Delen op facebook
Teen Titans GO! at the Movies (NL)
Nederlandse première: 8-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 84 min,

Robin van de tienertitanen zou graag een eigen film hebben. Tijdens zijn poging om door te brekenin de filmwereld, ontdekt hij en zijn vriendjes dat om een actieheld te worden meer nodig is dan je te verkleden. Je moet daadwerkelijk het opnemen tegen een echte vijand.

Bekijk bij:

Teen Titans GO! at the Movies (NL) trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de tv-serie van Cartoon Network, waarbij een satirische kijk wordt gegeven op het fenomeen actiehelden.

Trailer van Teen Titans GO! at the Movies (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Teen Titans GO! at the Movies (NL)https://i1.ytimg.com/vi/fz_9SY34tYU/hqdefault.jpg2018-08-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Will Arnett die de stem van Slade voor zijn rekening neemt, is bekend van The Lego Movie (2014), Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) en The Lego Batman Movie (2017). Kristen Bell die de stem van Jade Wilson voor haar rekening neemt is vooral bekend van tv-series en als de stem van Anna in Frozen (2013).

Teen Titans GO! at the Movies (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Teen Titans GO! at the Movies (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Teen Titans GO! at the Movies (NL) zien? Koop of huur de film hier:De tienertitanen ontdekken dat om een actieheld te worden meer nodig is dan je te verkleden. Je moet daadwerkelijk het opnemen tegen een echte vijand. Alleen dan krijg je een eigen film.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De bioscoopfilm Teen Titans GO! To the Movies volgt onze egocentrische, satirische superhelden in hun eerste speelfilm-extravaganza. Een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superhelden genre en vol met muzikale hits.

Als de Teen Titans het witte doek op gaan, dan doen ze het groots! De bioscoopfilm TTeen Titans GO! To the Movies volgt onze egocentrische, satirische superhelden in hun eerste speelfilm-extravaganza. Een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superhelden genre en vol met muzikale hits. Volgens de Teen Titans lijkt het erop dat alle grote superhelden een eigen film hebben, behalve zij! Leider Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen; Zij behoren gezien te worden als sterren en niet langer als side-kicks. Konden ze de meest gewilde Hollywood-regisseur maar geïnteresseerd krijgen in hen... Met een paar waanzinnige ideeën en een eigen lijflied vertrekken de Teen Titans naar Tinsel Town, om hun droom te verwezenlijken. Maar wanneer een echte superschurk de groep drastisch misleid in zijn krankzinnige poging de macht op aarde over te nemen, gaat het helemaal mis. Het team merkt dat ze hun vriendschap en vechtlust verliezen, waardoor het lot van de Teen Titans op het spel komt te staan.

Productiemaatschappij: Cartoon Network, DC Entertainment, Warner Animation Group, Warner Bros., Warner Bros. Animation