compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Temblores

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Temblores

Temblores filmstill

Temblores filmstill

Delen op facebook
Temblores
Nederlandse première: 22-8-2019
Frankrijk, Guatemala, Luxemburg, 2019, 107 min,

Een nieuwe film van regisseur en scenarioschrijver Jayro Bustamante (Ixcanul), waarin een familieman heen en weer wordt gesleurd tussen de liefde voor familie, de grenzen van religie en de vrijheid om te kiezen van wie je houdt.

Bekijk bij:

Cinemember

Temblores trailer

Trailer van TembloresBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tembloreshttps://i1.ytimg.com/vi/IMF2d2oJ0pk/hqdefault.jpg2019-04-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Temblores - Bioscopen, Tijden & Tickets

Temblores in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Een nieuwe film van regisseur en scenarioschrijver Jayro Bustamante (Ixcanul), waarin een familieman heen en weer wordt gesleurd tussen de liefde voor familie, de grenzen van religie en de vrijheid om te kiezen van wie je houdt. Wanneer veertiger Pablo (Juan Pablo Olyslager) terugkeert naar zijn huis buiten Guatemala Stad, wacht een verslagen familie hem gespannen op. Iedereen is in shock: Pablo is verliefd geworden op een andere man en dat gaat tegen alle religieuze waarden van de familie in. Ze geven hem een ultimatum: of hij laat zich ‘genezen’ door de kerk, of hij zal voorgoed verbannen worden. Pablo komt voor een duivels dilemma te staan; kiest hij voor de man waarvan hij houdt, of voor zijn familie? Temblores ging in première op het Filmfestival van Berlijn en is geselecteerd als de openingsfilm van World Cinema Amsterdam. Voor zijn debuutfilm Ixcanul werd Bustamante bekroond met de prestigieuze Zilveren Beer Alfred Bauer Prijs op het Filmfestival van Berlijn.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, Iris Productions, La Casa de Production, Memento Films Production, Tu Vas Voir Productions

Cast & Regisseur