compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

The Black Phone

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In The Black Phone krijgt een 13-jarige jongen - die zelf ontvoerd is en in een geluidsdichte kamer is opgesloten - oproepen op een niet-verbonden telefoon van eerdere slachtoffers van de moordenaar. Een vriendin van hem krijgt dromen die op visioenen lijken en hints bevatten die ze aan de politie doorspeelt.
Delen op facebook
The Black Phone
Nederlandse première: 23-6-2022
Verenigde Staten, 2021, 102 min,

The Black Phone trailer en bijzonderheden

Een film van de Blumhouse studio's.

Trailer van The Black PhoneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Black Phonehttps://i1.ytimg.com/vi/0nG87WEKerU/hqdefault.jpg2021-10-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Black Phone - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Black Phone in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Regisseur Scott Derrickson (Doctor Strange) keert terug naar het horrorgenre en werkt voor zijn nieuwe film wederom samen met productiebedrijf Blumhouse (Get Out en Split). Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft. De hoofrolspelers zijn Ethan Hawke, in de meest angstaanjagende rol van zijn carrière, en Mason Thames, voor wie het zijn eerste filmrol is. THE BLACK PHONE is geproduceerd, geregisseerd en mede geschreven door Scott Derrickson, de schrijver en regisseur van Sinister, The Exorcism of Emily Rose en Marvel’s Doctor Strange.
Het scenario van Derrickson en C. Robert Cargill (Doctor Strange, Sinister-franchise) is gebaseerd op het onderscheiden korte verhaal van Joe Hill uit zijn bestseller 20th Century Ghosts. De film van Universal en Blumhouse is geproduceerd door Derrickson en Cargills productiebedrijf Crooked Highway. Jason Blum, Scott Derrickson en C. Robert Cargill zijn de producenten van de film, met Ryan Turek en Christopher H. Warner als uitvoerende producenten.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Crooked Highway, Universal Pictures

Cast & Regisseur