compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

The Black Phone

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Black Phone

Ethan Hawke (The Grabber)

Ethan Hawke (The Grabber)

Delen op facebook
The Black Phone
Nederlandse première: 28-7-2022
Verenigde Staten, 2021, 104 min,

In The Black Phone krijgt een 13-jarige jongen - die zelf ontvoerd is en in een geluidsdichte kamer is opgesloten - oproepen op een niet-verbonden telefoon van eerdere slachtoffers van de moordenaar. Een vriendin van hem krijgt dromen die op visioenen lijken en hints bevatten die ze aan de politie doorspeelt.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Black Phone trailer en bijzonderheden

Een film van de Blumhouse studio's.

Trailer van The Black PhoneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Black Phonehttps://i1.ytimg.com/vi/0nG87WEKerU/hqdefault.jpg2021-10-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Black Phone - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Black Phone in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Black Phone zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een 13-jarige jongen wordt ontvoerd en in een geluidsdichte kamer opgesloten. Daar ontvangt hij op een niet-verbonden telefoon oproepen van eerdere slachtoffers van de ontvoerder.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Regisseur Scott Derrickson (Doctor Strange) keert terug naar het horror/thriller-genre en werkt voor zijn nieuwe film wederom samen met productiebedrijf Blumhouse (Get Out en Split). Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft. De hoofdrolspelers zijn Ethan Hawke, in de meest angstaanjagende rol van zijn carrire, en Mason Thames, voor wie het zijn eerste filmrol is. The Black Phone is geproduceerd, geregisseerd en mede geschreven door Scott Derrickson, de schrijver en regisseur van Sinister, The Exorcism of Emily Rose en Marvels Doctor Strange. Het scenario van Derrickson en C. Robert Cargill (Doctor Strange, Sinister-franchise) is gebaseerd op het onderscheiden korte verhaal van Joe Hill uit zijn bestseller 20th Century Ghosts. De film van Universal en Blumhouse is geproduceerd door Derrickson en Cargills productiebedrijf Crooked Highway. Jason Blum, Scott Derrickson en C. Robert Cargill zijn de producenten van de film, met Ryan Turek en Christopher H. Warner als uitvoerende producenten.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Crooked Highway, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Nieuws over The Black Phone