compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

The Day Shall Come

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch van The Day Shall Come

Delen op facebook
The Day Shall Come
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 88 min,

In The Day Shall Come probeert de arme prediker Moses hoop te brengen aan de arme wijken in Miami, krijgt geld aangeboden om zijn familie te redden van uitzetting. Hij heeft geen idee dat zijn sponsor voor de FBI werkt, die van plan zijn hem tot een crimineel te maken door zijn gekke revolutionaire dromen te voeden. Wat de FBI niet realiseert is dat Moses geweldloos is,n een onvoorspelbare karakter heeft en een trompet om 'dinosaurussen aan te roepen'.

Bekijk bij:

meJane

The Day Shall Come trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op ongeveer honderd verhalen van infiltratie en misleiding van de FBI, waarbij ze proberen om argeloze burgers te criminaliseren om die vervolgens op te pakken om de effectiviteit van het bureau te tonen.
De stijl van de film is te omschrijven als Brits in de traditie van Alan Partridge (Steve Coogan die zij gasten steeds beledigd) en Ali G (Sacha Baron Cohen die ongemakkelijke situaties creëert door naïviteit van de hoofdpersonage).

Trailer van The Day Shall ComeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Day Shall Comehttps://i1.ytimg.com/vi/nR08yvgwPjE/hqdefault.jpg2020-08-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Christopher Morris maakte eerder de succesvolle Four Lions (2010), hij werkte ook aan de serie Veep en als acteur is hij in veel series en korte films te zien geweest.

The Day Shall Come - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Day Shall Come in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Day Shall Come zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een arme prediker die hoop brengt aan de arme wijken in Miami, krijgt geld aangeboden om zijn familie te redden van uitzetting. Hij heeft geen idee dat zijn sponsor voor de FBI werkt. Absurdistische politieke satire.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Archer Gray, BFI Film Fund, Film4, Riverstone Pictures, See-Saw Films