compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

The Equalizer 3

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Equalizer 3

Delen op facebook
The Equalizer 3
Nederlandse première: 31-8-2023
Verenigde Staten, 2023, 109 min,

In The Equalizer 3 heeft voormalig regeringshuurmoordenaar Robert McCall zich teruggetrokken in Zuid-Italië en ontdekt dat zijn nieuwe vrienden onder controle staan van lokale misdaadbazen en besluit zijn vrienden te beschermen en de maffia aan te pakken.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

The Equalizer 3 trailer en bijzonderheden

De film is een vervolg op The Equalizer 2 (2018) en The Equalizer (2014).

Trailer van The Equalizer 3Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Equalizer 3https://i1.ytimg.com/vi/v8nrmjM6tJE/hqdefault.jpg2023-04-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Antoine Fuqua bekend van Southpaw (2015), Olympus Has Fallen (2013), King Arthur (2004) en Tears of the Sun (2003), werkt vaker met Denzel Washington samen sinds Training Day (2001) en maakte - naast de 3 Equalizers - The Magnificent Seven (2016).

The Equalizer 3 - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Equalizer 3 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Equalizer 3 zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Voormalige regeringshuurmoordenaar Robert McCall (Denzel Washington) woont in Zuid-Italie en ontdekt dat zijn vrienden daar onderdrukt worden door de maffia.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

Productiemaatschappij: Columbia Pictures (presents), Escape Artists, Sony Pictures Entertainment (SPE)

Cast & Regisseur

Nieuws over The Equalizer 3