compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

The Hurricane Heist

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Hurricane Heist

Maggie Grace (Casey)

Maggie Grace (Casey)

Delen op facebook
The Hurricane Heist
Nederlandse première: 5-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 100 min,

Een groep high-tech-boeven beramen de kraak (heist) van de eeuw die samenvalt met de grootste orkaan ooit in de VS. Het stadje waar het allemaal gebeurt is geëvacueerd op een overgebleven bewaakster, een metroloog en zijn broer na. De boeven hebben strikte orders: géén getuigen.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

The Hurricane Heist trailer en bijzonderheden

De film en tenminste twee andere projecten lijken gebaseerd te zijn op het bekroonde boek 'Storm Crashers' van Richard Wickliffe, aangezien deze projecten allemaal aangekondigd zijn na de rondgang van het boek bij de grote studios van Hollywood. Wickliffe staat niet op de rol van deze film.

Trailer van The Hurricane HeistBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Hurricane Heisthttps://i1.ytimg.com/vi/Qdnwij71TBE/hqdefault.jpg2018-02-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Hurricane Heist - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Hurricane Heist in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS.

Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geëvacueerd en alleen meteoroloog Will (Tony Kebbel), zijn broer Toby (Ryan Kwanten) en bewaakster Casey (Maggie Grace) zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan.

Productiemaatschappij: Dream Team Films, Foresight Unlimited, Head Gear Films (In association with), Metrol Technology (In association with), Parkside Pictures, RSVP Entertainment, Signature Pictures, Tadross Media Group (United States), Windfall Productions

Cast & Regisseur