compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 3-12 t/m 9-12
Film van de week!
MENU

The Mind of Henry Lime

****0
Waardering: 4/5

Pitch

Henry Lime verkoopt beveiligingshekken aan de rijkelui van Beverly Hills. Henry zit de laatste tijd een beetje in een dipje: hij kan niet slapen, hij kan zich niet concentreren, hij verkoopt niks. Maar dan ziet hij een TV-reclame voor een nieuw medicijn genaamd Lazarine. Hij slikt het en het werkt meteen. Er is echter een klein bijverschijnsel: een hallucinatie die Amanda heet en die vastberaden is om Henry te helpen.
Delen op facebook
The Mind of Henry Lime
Verenigde Staten, 2007, 86 min,

bijzonderheden

De film is gemaakt door het muzikale duo Bright Blue Gorilla, dat bestaat uit Michael Glover en Robyn Rosenkrantz; beide spelen zelf ook in de film.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Andere films van Bright Blue Gorilla zijn: "100 Girls", The Last Shot en "Sister Sarah's Sky".

The Mind of Henry Lime - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Mind of Henry Lime in de bioscoop

Wil je The Mind of Henry Lime zien? Koop of huur de film hier:Henry Lime verkoopt beveiligingshekken aan de rijkelui van Beverly Hills. Henry zit de laatste tijd een beetje in een dipje: hij kan niet slapen, hij kan zich niet concentreren, hij verkoopt niks. Maar dan ziet hij een TV-reclame voor een nieuw medicijn genaamd Lazarine. Hij slikt het en het werkt meteen. Er is echter een klein bijverschijnsel: een hallucinatie die Amanda heet en die vastberaden is om Henry te helpen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bright Blue Gorilla

Cast & Regisseur

Joseph Beck

Bob McTavish
Lucius Bryant

Reality Show Producer