compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

The Royal Ballet: The Nutcracker

royal opera house

Pitch van The Royal Ballet: The Nutcracker

The Royal Ballet: The Nutcracker filmstill

The Royal Ballet: The Nutcracker filmstill

Delen op facebook
The Royal Ballet: The Nutcracker
Nederlandse première: 10-12-2020
2020, 140 min,

Het is kerstavond en Herr Drosselmeyer, de goochelaar, neemt de jonge Clara mee op een fantasieavontuur waarin de tijd stil is blijven staan. De woonkamer van het gezin verandert in een geweldig decor en een magische reis voert hen door het Land van Sneeuw en het Koninkrijk der Snoep.

The Royal Ballet: The Nutcracker trailer en bijzonderheden

Heropvoering van De Notenkraker van The Royal Ballet naar de choreografie en productie van Peter Wright in 1984. Een nieuwe gevechtsscène tussen de Notenkraker en de Muizenkoning en hun legers, gechoreografeerd door Will Tuckett, zorgt voor een moderne update.

Live opgenomen in The Royal House.

Trailer van The Royal Ballet: The NutcrackerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Royal Ballet: The Nutcrackerhttps://i1.ytimg.com/vi/k8U91l8Hjwg/hqdefault.jpg2020-11-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gary Avis speelde Drosselmeyer ook al in "The Nutcracker (2009)", verder was hij te zien in "The Fall of the House of Usher" (2006) en "The Sleeping Beauty" (2007).

The Royal Ballet: The Nutcracker - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Royal Ballet: The Nutcracker in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De glorieuze Notenkraker van The Royal Ballet, gemaakt door Peter Wright in 1984, is de ultieme productie van een van de meest favoriete balletten allertijden. Het is kerstavond en Herr Drosselmeyer, de goochelaar, neemt de jonge Clara mee op een fantasieavontuur waarin de tijd stil is blijven staan. De woonkamer van het gezin verandert in een geweldig decor en een magische reis voert hen door het Land van Sneeuw en het Koninkrijk der Snoep. De schitterende muziek van Tchaikovsky, de prachtig feestelijke podiumontwerpen en de betoverende dansen van The Royal Ballet, inclusief een sublieme pas de deux tussen de Suikerfee en haar prins, maken deze Notenkraker de ultieme kerstervaring. Live opgenomen in The Royal House.