compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 15-10 t/m 21-10
Film van de week!
MENU

The Secrets We Keep

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

A quiet neighborhood. A deadly past.
Delen op facebook
The Secrets We Keep
Nederlandse première: 19-11-2020
Verenigde Staten, 2020, 98 min,

The Secrets We Keep trailer

Trailer van The Secrets We KeepBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Secrets We Keephttps://i1.ytimg.com/vi/n4cl5dOXH-I/hqdefault.jpg2020-08-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Secrets We Keep - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Secrets We Keep in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog vermoedt huisvrouw Maja (Noomi Rapace) dat haar één van haar nieuwe buren (Joel Kinnaman) een voormalige Duitse SS commandant is. Hij leidde destijds een groep soldaten tijdens een voor Maja traumatische nacht, waarbij zij en haar zusje verkracht en voor dood achtergelaten werden. Enkel Maja overleefde. Nu is ze uit op vergelding; ze weet hem te ontvoeren, houdt de man vast in de kelder en mishandelt hem om de waarheid boven tafel te krijgen. Heeft zij het bij het juiste eind of zijn haar herinneringen door het trauma vertekend en begaat ze een vreselijke vergissing?

Productiemaatschappij: AGC Studios, Di Bonaventura Pictures, Echo Lake Entertainment, Fibonacci Films (in association with)