compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Tijd om te sterven

Pitch

In Tijd om te sterven worden vijf hospice-gasten van dichtbij gevolgd in hun laatste fase. Met persoonlijke aandacht, zorg op maat en in een huiselijke omgeving. In de schaarse tijd die ze nog hebben ervaren de gasten dat er meer is dan de ziekte alleen. Ze bloeien vaak op, met de dood niet ver weg. De een gaat trouwen en geniet nog van een laatste kroket, een ander viert zijn 50e verjaardag en ‘neemt nog een hap van het leven’.
Delen op facebook
Tijd om te sterven
Nederland, 2023, 53 min,

bijzonderheden

Regie: Anne Christine Girardot.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseuse Anne Christine Girardot is één dagdeel in de week vrijwilligster in een hospice in Deventer. Ze vindt dat er in de media een eenzijdig beeld wordt geschetst van wat ‘waardig sterven’ inhoudt en besloot een documentaire te maken over wat ze ziet gebeuren in haar hospice.

Tijd om te sterven - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tijd om te sterven in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tijd om te sterven zien? Koop of huur de film hier:Vijf mensen in een hospice ervaren dat er meer is dan de ziekte alleen. Ze bloeien op, met de dood niet ver weg.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur