compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

Trio - Jakten på Olavsskrinet

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Trio - Jakten på Olavsskrinet

Delen op facebook
Trio - Jakten på Olavsskrinet
Nederlandse première: 5-7-2018
Duitsland, Noorwegen, Zweden, 2017, 78 min,

De drie vrienden trio Nora, Lars en Simon zijn een mysterieuze schat op het spoor. Alleen is een bende gewetenloze kunstrovers ook op deze buit uit.

Trio - Jakten på Olavsskrinet trailer en bijzonderheden

Een belangrijk deel van de film speelt zich af in de belangrijkste kathedraal van Noorwegen, de Nidaros-domkerk in Trondheim. Hier worden Noorse vorsten begraven. De kathedraal is gebouwd tussen 1070 en 1300 en staat bovenop het graf van Sint Olaf, de beschermheilige van het land.

Trailer van Trio - Jakten på OlavsskrinetBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Trio - Jakten på Olavsskrinethttps://i1.ytimg.com/vi/k8xVtKUuq_c/hqdefault.jpg2018-07-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het regiedebuut van regisseur Eva Dahr. De film is gebaseerd op de Noorse tv-serie 'Trio'.

Trio - Jakten på Olavsskrinet - Bioscopen, Tijden & Tickets

Trio - Jakten på Olavsskrinet in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Trio - Jakten på Olavsskrinet zien? Koop of huur de film hier:Noorse avonturenfilm waarin Nora, Lars en Simon op zoek gaan naar een mysterieuze schat, maar concurrentie krijgen van een stel meedogenloze kunstrovers.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het trio - Nora, Lars en Simon - komt meedogenloze kunstdieven op het spoor en maakt kennis met hun sinistere opdrachtgeefster. De dieven zijn op zoek naar een legendarische schat. Wat zoeken ze bij Nora's opa? De drie tieners proberen de dieven steeds een stap voor te blijven. Hierbij wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld. Over kunstschatten, een geheim genootschap, jaloezie, relaties, computernerds, een rolstoeler, een ingenieus verborgen schat, vriendschap, eerste kus en nog veel meer. Superspannend!

Productiemaatschappij: Film Fond Nord, NDR, NordicStories