compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

True Things

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van True Things

Tom Burke (Blond) en Ruth Wilson (Kate)

Tom Burke (Blond) en Ruth Wilson (Kate)

Delen op facebook
True Things
Nederlandse première: 17-8-2023
Verenigd Koninkrijk, 2021, 102 min,

In True Things raakt een vrouw opgeslokt in een bi-polaire relatie met een typische bad boy, met ongelooflijke hoogtepunten en depressies.

True Things trailer en bijzonderheden

Geselecteerd in de Orizzonti-competitie van het filmfestival van Venetië en winnaar van de prijs voor beste actrice voor Ruth Wilson op het filmfestival van Stockholm.

Trailer van True ThingsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film True Thingshttps://i1.ytimg.com/vi/WmUUnR7GsnM/hqdefault.jpg2023-06-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Harry Wootliff regisseerde eerder Only You (2018).
Actrice Ruth Wilson is bij velen bekend van haar tv-werk, onder meer in de serie 'Luther', ze was eerder te zien in de speelfilms How to Talk to Girls at Parties (2017), Suite Française (2014), "Saving Mr. Banks (2013) en "Anna Karenina" (2012).
Tom Burke eas eerder te zien in "Mank" (2020), "The Souvenir" (2019) en "The Invisible Woman" (2013).

True Things - Bioscopen, Tijden & Tickets

True Things in de bioscoop

Wil je True Things zien? Koop of huur de film hier:Het rustige marginale leven van een jonge vrouw raakt danig verstoort wanneer zij een mysterieuze nieuwe minnaar ontmoet.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een gelaagde en knap geacteerde film van regisseuse Harry Wootliff, met in de hoofdrol Ruth Wilson en Tom Burke (The Souvenir).

Het slaperige leven van een vrouw verandert voor altijd na een giftige seksuele ontmoeting. Een gelaagde en knap geacteerde film van regisseuse Harry Wootliff, met in de hoofdrol Ruth Wilson en Tom Burke (The Souvenir). In haar bewerking van de roman van Deborah Kay Davies, True Things About Me, toont Harry Wootliff hoe een vrouw verteerd kan worden door de archetypische 'afwezige minnaar'. Zelfbedrog, zelfdestructie en zelfverlies is haar deel. De aantrekkingskracht van de bad boy zorgt voor duizelingwekkende hoogtepunten en depressieve dieptepunten. Geselecteerd in de Orizzonti-competitie van het filmfestival van Venetië en winnaar van de prijs voor beste actrice voor Ruth Wilson op het filmfestival van Stockholm.

Productiemaatschappij: BBC Films, BFI, Lady Lazarus Productions, Riff Raff Entertainment, Riff Raff Films, The Bureau

Cast & Regisseur

Karol Steele

Lady in Wheelchair (uncredited)