compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Truffel liefde

Voor alle leeftijden

Pitch van Truffel liefde

Truffel liefde filmstill

Truffel liefde filmstill

Delen op facebook
Truffel liefde
Nederlandse première: 30-1-2020
Nederland, 2019, 84 min,

Een documentaire over de "zwarte diamant". Het is het magische middelpunt van een unieke wereld bevolkt door zeer uiteenlopende personen. Voor de één is het een manier om onderdeel te zijn van de natuur, voor de ander een culinaire goudmijn, maar dat het allen in vervoering brengt is duidelijk.

Truffel liefde trailer en bijzonderheden

De bijzondere zwam wordt door opwarming van de aarde bedreigd. 1 Kilo kost rond de €1200.

Trailer van Truffel liefdeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Truffel liefdehttps://i1.ytimg.com/vi/XyUfkfSdSns/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs Ben Hendrik en Jascha de Wilde zijn beide nog nieuw in de filmwereld. Ben regisseerde voorheen twee andere documentaires genaamd "Lou Biou - La fête du taureau fabuleux" (2010) en Passage (2016). Jascha regisseerde er drie. Ze werkte samen aand e twee documentaires die ook Ben heeft geregisseerd. Verder heeft ze er een op haar eigen naam staan: "Starkiss - Circusmeisjes in India" (2003).

Truffel liefde - Bioscopen, Tijden & Tickets

Truffel liefde in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Truffel liefde zien? Koop of huur de film hier:Een documentaire over de "zwarte diamant". Het is het magische middelpunt van een unieke wereld bevolkt door zeer uiteenlopende personen. Voor de één is het een manier om onderdeel te zijn van de natuur, voor de ander een culinaire goudmijn.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De ‘zwarte diamant’ is het magische middelpunt van een unieke wereld bevolkt door zeer uiteenlopende personen. Van stroper en jager tot kweker en chefkok. Allen hebben dezelfde diepgaande passie voor de zwarte truffel. Voor de één is het een manier om onderdeel te zijn van de natuur, voor de ander een culinaire goudmijn, maar dat het allen in vervoering brengt is duidelijk. Er is sprake van volle overgave en totale toewijding. Ze gaan op de knieën voor de truffel, vaak letterlijk in het veld om de truffel uit te graven en in aanbidding op de kerkbanken. De truffel is een mysterie en zoals in de liefde daarom gekoesterd en verafgood. Maar als we niet uitkijken verdwijnt deze bijzondere zwam door opwarming voorgoed uit onze aarde. Zijn we in staat deze amour fou los te laten en alleen te nemen wat de aarde ons geeft? Deze heerlijke film uit de Franse Provence doet niet alleen een beroep op onze visuele zintuigen, maar we kunnen het verrukkelijke aroma bijna ruiken!

Cast & Regisseur