compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Until Tomorrow

Until Tomorrow

Pitch

Regisseur Ali Asgari laat zien hoe de Iraanse jongeren proberen te breken met de patriarchale normen en de manier waarop ze draadje voor draadje het verstikkende web van wettelijke en sociale censuur van het land proberen los te peuteren.
Delen op facebook
Until Tomorrow
Frankrijk, Iran, Qatar, 2022, 86 min,

Until Tomorrow trailer

Trailer van Until TomorrowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Until Tomorrowhttps://i1.ytimg.com/vi/dPXOiQvMzBA/hqdefault.jpg2023-09-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Until Tomorrow - Bioscopen, Tijden & Tickets

Until Tomorrow in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Until Tomorrow zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Until Tomorrow volgen we Fereshteh tijdens een dag in haar leven. Een stressvolle dag, want ze krijgt een telefoontje van haar ouders die laten weten dat ze langskomen. Maar wat haar ouders niet weten is dat hun dochter net een kind heeft gekregen. En die onwetendheid wil Fereshteh het liefst in stand houden, want het is een buitenechtelijk kind. Onwettig in de ogen van de staat en onacceptabel in de ogen van haar ouders. Samen met haar volhardende en humoristische vriendin Atefeh gaat ze op zoek naar iemand die bereid is één nachtje op haar baby te passen. Maar ze komen erachter dat in een samenleving waar niet iedereen dezelfde rechten heeft, je heel voorzichtig je bondgenoten moet kiezen. Het wordt een ware odyssee, die hen niet alleen in aanraking brengt met een aantal goed en slechte personages, maar ook met de rauwe werkelijkheid van het leven van jonge Iraniërs in een islamitische republiek waar ze zelf weinig mee op hebben.

Productiemaatschappij: Novoprod

Cast & Regisseur