compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Wendy & Dixie

Wendy & Dixie

**1/200
Waardering: 2.8/5
Voor alle leeftijden

avontuur, familiefilm

Pitch van Wendy & Dixie
Wendy & Dixie: Jule Hermann (Wendy)
Wendy & Dixie: Jule Hermann (Wendy)
Delen op facebook
Wendy & Dixie
Nederlandse première: 29-3-2018
Duitsland, 2017, 91 min,
De 12-jarige Wendy is sinds een lelijke val geen fan meer van paarden. Maar dan ontmoet ze het gewonde paard Dixie. Ze sluit vriendschap met Dixie en probeert het beestje uit handen van de slager te houden.
trailer en bijzonderheden over Wendy & Dixie
Het paard dat 'Dixie' speelt heet in werkelijkheid 'Larima' en komt uit de Spaanse bergen. De naam van hoofdrolspeelster Wendy is gebaseerd op een Duits paardentijdschrift.
Aanloop van Wendy & Dixie
Regisseur Dagmar Seume is vooral bekend als regisseur van de crimi 'Tatort'.
BioscoopAgenda van Wendy & Dixie

Wendy & Dixie in de bioscoop

Wil je Wendy & Dixie zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Op de boerderij van haar oma sluit de 12-jarige Wendy vriendschap met een gewond paard. Maar de slager heeft het ook op dit paard gemunt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De 12-jarige Wendy staat absoluut niet te trappelen wanneer haar ouders besluiten de hele zomer door te brengen op de vervallen paardenboerderij van haar oma. Sinds de dood van Wendy’s opa heeft haar oma zelf de touwtjes in handen op de stal, maar ze krijgt het al snel moeilijk door de komst van de moderne manege St. Georg. Wendy heeft het niet zo op paarden. Vroeger reed ze het liefst iedere dag, maar sinds een ernstig ongeluk is alles anders. Eenmaal bij oma aangekomen blijft Wendy’s aandacht hangen bij een gewond paard die de plaatselijke slager probeert te vangen. Wendy helpt ‘Dixie’ ontsnappen en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee. De komst van Dixie verandert Wendy’s leven voorgoed. Maar hoelang zal ze het beestje kunnen verbergen en zal oma’s paardenboerderij wel kunnen blijven bestaan?