compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Winter Brothers

Winter Brothers

***1/20
Waardering: 3.3/5

drama

Pitch van Winter Brothers
Winter Brothers: Simon Sears (Johan) en Elliott Crosset Hove (Emil)
Winter Brothers: Simon Sears (Johan) en Elliott Crosset Hove (Emil)
Delen op facebook
Winter Brothers
Nederlandse première: 9-8-2018
Denemarken, IJsland, 2017, 94 min,
Twee broers moeten in een zeer koude winter gewoon in de mijnen doorwerken. De irritaties naar elkaar en naar een andere familie laaien op in de monotone wereld, gevuld met routine en gewoontes. Een liefdesrelatie blijkt zeer complex te zijn.
trailer en bijzonderheden over Winter Brothers
Film won prijs voor beste Deense film 2018 en beste camerawerk. De film won 4 prijzen tijdens de Locarno International Film Festival.
Aanloop van Winter Brothers
Regisseur Hlynur Palmason debuteert met deze lange speelfilm eerder maakte hij drie succesvolle korte films. Acteur Elliott Crosset Hove werkte eerder samen met regisseur Palmason aan de korte film 'En maler' (2013).
BioscoopAgenda van Winter Brothers

Winter Brothers in de bioscoop

Wil je Winter Brothers zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een man probeert een liefdesrelatie op te bouwen, terwijl de spanningen tussen hem en zijn broer oplaaien. Dit speelt zich af in een mijn tijdens een genadeloze winter.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Beeldend kunstenaar/fotograaf Pálmason geeft een indrukwekkend visitekaartje af: met zijn wilde, onverschrokken esthetiek en oog voor details heeft hij zich flink in de kijker gespeeld.

Hynur Pálmasons opvallende debuut speelt zich af in een vreemd, bijna apocalyptisch industrieel landschap, gefilmd in een woeste, surrealistische stijl. De excentrieke Emil en zijn oudere broer Johan zijn mijnwerkers in een afgelegen oord. Ze zijn loonslaven, werkend onder het constante, oorverdovende gezoem van de machines die ze bedienen.