compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Wiren

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Wiren

Wiren filmstill

Wiren filmstill

Delen op facebook
Wiren
Nederlandse première: 12-12-2019
Suriname, 2018, 115 min,

Wanneer de negenjarige Wiren de Amerikaan Dr. Young ontmoet, opent zich een wereld van kansen voor de kleine dove jongen. Gedreven door zijn ambitie om vooruit te komen in het leven verlaat hij zijn leven op het platteland. Nadat hij door de universiteit is afgewezen, realiseert hij zich dat dove mensen niet dezelfde rechten en kansen krijgen als mensen die horen.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Wiren trailer en bijzonderheden

Tijdens het Nederlands Film Festival wordt de film Wiren vier keer vertoond.

Trailer van WirenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wirenhttps://i1.ytimg.com/vi/BrbTmk1Thag/hqdefault.jpg2019-11-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Ivan Tai-Apin hij maakte met deze film zijn regisseursdebuut. De hoofdpersoon van de film is Arseño Brand-Flu hij maakte met deze film zijn acteerdebuut.

Recensies van Wiren

Wiren - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wiren in de bioscoop

Wil je Wiren zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Wanneer de negenjarige Wiren de Amerikaan Dr. Young ontmoet, opent zich een wereld van kansen voor de kleine dove jongen. Gedreven door zijn ambitie om vooruit te komen in het leven verlaat hij zijn leven op het platteland. Om daar aan een universiteit te studeren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wiren is doof. Zijn ambities brengen hem van het Surinaamse platteland naar de hoofdstad Paramaribo, waar hij op het Kennedy-internaat terechtkomt. Wanneer zijn aanmelding bij de universiteit jaren later wordt afgewezen, realiseert hij zich dat dove mensen niet dezelfde rechten en kansen genieten als horende mensen. Hij besluit gerechtigheid te zoeken door de regering te vervolgen, om die te dwingen zich te houden aan de Conventie van de Rechten van Mensen met een beperking. Dankzij de aandacht voor deze film heeft Wiren Meghoe, op wiens leven de film is geïnspireerd, zijn droom toch verder kunnen nastreven en is hij in oktober 2019 toegelaten in Nederland op het Kentalis College in Groningen voor het voortgezet speciaal onderwijs.

Productiemaatschappij: It Goes Productions

Cast & Regisseur