compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

Yellowstone

Voor alle leeftijden

Pitch van Yellowstone

Yellowstone filmstill

Yellowstone filmstill

Delen op facebook
Yellowstone
Nederlandse première: 30-7-2020
2020, 51 min,

Natuurreservaat Yellowstone was uit balans en daarom werd besloten om de oude iconische roofdieren weer toe te laten. Een wolf en grizzly beer worden een jaar lang gevolgd. Het begin van een nieuw tijdperk voor roofdier en prooi.

Yellowstone trailer

Trailer van YellowstoneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Yellowstonehttps://i1.ytimg.com/vi/Ng1I8e1O3Io/hqdefault.jpg2020-07-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eric Bendick en Thomas Winston werkten eerder samen aan de tv-serie 'Expedition Wild'.

Yellowstone - Bioscopen, Tijden & Tickets

Yellowstone in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Yellowstone: het begon met een idee. Een uitdagend experiment. Om de wonderen van de natuur te beschermen. Meer dan een eeuw was er een machtige kracht afwezig. Iconische dieren, opgejaagd en gevreesd. Yellowstone was ondanks zijn schoonheid, een puinhoop. Totaal uit balans. Totdat de roofdieren terugkwamen. De grijze wolf nam zijn territorium weer in. De grizzlyberen bestegen weer hun troon. De strijd in de jacht en het onvermoeibare gevecht om te overleven. Het leven van een jager is nooit eenvoudig. De indrukwekkende moeder beer bewaakt haar jongen. En een eenzame wolf zoekt wanhopig naar een roedel. Dit is het nieuwe Yellowstone. Het begin van een nieuw tijdperk voor roofdier en prooi.
De film volgt de hoofdrolspelers gedurende een heel jaar. Yellowstone National Park staat aan het begin van een nieuw tijdperk. De wolf is terug en het aantal Grizzly’s is nog nooit zo groot geweest. De terugkeer van deze eerder bijna uitgestorven, iconische roofdieren is van grote invloed op het ecosysteem in het park – ze herstellen de eeuwenoude balans tussen jager en prooi. Het verhaal komt tot leven door de ogen van een eenzame wolf, op zoek naar een roedel en een grizzly die ondanks grote uitdagingen de volgende generatie probeert te beschermen. Wat hebben deze jagers nodig om te overleven, hun jongen groot te brengen – en ook nog aan de top van de voedselketen te blijven staan?ebben deze jagers nodig om te overleven, hun jongen groot te brengen – en ook nog aan de top van de voedselketen te blijven staan?

Cast & Regisseur