compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > V for Vendetta > Meningen
V for Vendetta

Meningen over de film V for Vendetta

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Recensies van V for Vendetta

Geef ook je mening over V for Vendetta

5 Meningen over V for Vendetta

sinterklaas_
sinterklaas_
24-4-2006

"Spannend en Confronterend"
Gezien in: Pathé Ede, Ede d.d. 12-4-2006

Doorgeschoten veiligheid in de "toekomst" soms ijzingwekkend weergegeven.

Waardering:  *****

aafke123
aafke123
21-4-2006

"Helemaal geweldig!"
Gezien in: Lido, Leiden d.d. 12-4-2006

Ondanks het feit dat ik eigenlijk niet zo'n zin had om te gaan was de film helemaal geweldig! Het verhaal is natuurlijk onverbeterlijk, maar de verfilming heeft het idee ZEKER NIET verpest. Ren dus naar de bios en ga hem zien!

Waardering:  *****

bas_bouwman
bas_bouwman
16-4-2006

"IJzersterk in velen opzichten"
Gezien in: Vue Amersfoort, Amersfoort d.d. 31-3-2006

ik snap niet waar een van de vorige meningen op slaat, slechte film en geen verhaal? hou toch op man. Ik ging naar deze film met de verwachting een hele degelijke DC Comic verfilming te zien met veel actie ( ik had de Comic niet gelezen maar wel het een en ander over gehoord) de persoon waarmee ik ging is ook zeer critisch in films en ging dan ook met een beetje tegen zin naar deze film toe. toen wij een maal aan het kijken waren lieten wij ons meeslepen door de emoties want die zitten er regelmatig in, maar jemig ik had niet verwacht dat er zo'n liberaal verhaal achter stak, wat een ijzersterk verhaal zit er achter deze actie film, ik heb echt met een brok in mijn keel zitten kijken en daarom vondt ik het einde aan de ene kant goed maar aan de andere kant ook heel zielig. ook de Soundtrack is van zeer hoog niveau, (ik ben een echte fan van film scores maar dit is wel een van de betere) het brengt gewoon die extra dimensie aan de film waardoor i extra goed blijft hangen. Tevens zie je dat deze film van de Wachowski Brothers is, in de actie scenes, zie je echt het Matrix effect en dat is dan ook weer heel cool uitgewerkt. ik kan dan ook niet anders concluderen dat deze film gewoon ijzersterk is in velen opzichten en dat de mensen die hier niks aan vinden het verhaal van hoog niveau gewoon niet snappen, want deze film is meer dan alleen maar actie. 5 Sterren meer dan waard

Waardering:  *****

mystified
mystified
3-4-2006

"Waardeloos"
Gezien in: Theater aan de Parade, Den Bosch d.d. 2-4-2006

waardeloos script, waardeloze uitvoering, langdradige dialogen en heel slecht uitgevoerd. gewoon een fantasieverhaal voor jongetjes, ook nog een keer met allerlei fouten erin. het zou zich af moeten spelen in de toekomst (+/- 2040) maar men rijdt met auto's van nu, is zomaar een voorbeeld. het is bedoeld als een film met een boodschap maar ik geloof niet dat die aankomt bij het engelse volk. nog nooit zo'n slechte engelse film gezien. had deze film een comic gelaten en nooit verfilmd!

Waardering:  00000

jorriroosen
jorriroosen
1-4-2006

"Een indrukwekkende film"
Gezien in: Cinema Heuvelpoort, Tilburg d.d. 31-3-2006

Op het begin van de film dacht ik dat het verhaal wat aan de slappe kant was. Maar in de loop van de film komt er steeds meer aan het licht. Hier door word het dan ook een stuk spannender. De special effects waren ook erg goed. hier door ging je nog meer in de film zitten.Kort gezegd een verbazend goede film.

Waardering:  ****0


Cast & Regisseur