compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 16 2009

Box Office Update - week 16 2009

He's Just Not That Into You behaalt tweede plek

Fast & Furious behoudt de eerste plaats. Komedie over liefdesperikelen He's Just Not That Into You komt binnen op de tweede plek.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De actiefilm met supersnelle bolides Fast & Furious staat ook deze week op de eerste plaats. De film heeft in drie weken al meer dan twee miljoen euro opgebracht. He's Just Not That Into You belandt net onder Fast & Furious op de tweede plaats. In deze romkom kampen onder anderen Scarlett Johansson, Jennifer Aniston en Ben Affleck met liefdesproblemen.

Knowing zakt één plaats naar de derde, The Reader stijgt één plaats naar de vierde en Monsters vs. Aliens zakt twee plekken naar de vijfde plaats. Op nummer zes kwam dit weekend de politiethriller The International binnen, met Clive Owen en Naomi Watts.

Slumdog Millionaire behoudt de zevende plaats en maakt de tien weken in de top tien bij dezen vol. Op de achtste plaats staat de diep gezonken Bride Wars. De twee laatste plaatsen in de top tien worden gevuld door twee nieuwkomers: The Boat That Rocked over het illegale radiostation in de Noordzee in de jaren zestig en de thriller The Uninvited.

Deze week speelt Zac Efron in 17 Again een volwassene die op een dag wakker wordt in het lichaam van een zeventienjarige. In Beverly Hills Chihuahua (NL) volgen de kijkers chihuahua Chloe in haar zoektocht terug naar huis. Een animatiefilm met gekke wetenschappers en boosaardige uitvindingen is te bewonderen in Igor (NL). Een stel jongeren gaan een aantal stappen te ver tijdens een bootfeest in Donkey Punch.

Verder komen er deze week veel filmhuisfilms uit. In het voor de Gouden Beer genomineerde Mammoth verlaat een vader zijn gezin voor een baan in het buitenland. Ricky vertelt het verhaal van twee doodnormale mensen die een hoogbegaafd kind krijgen. In "De Kleine Maanbeer" helpen een stel dieren de uit de hemel gevallen maan weer terug naar huis te krijgen. Tevens genomineerd voor de Gouden Palm was Delta, over een jongen die terugkeert naar zijn geboortedorp en daar een relatie begint met zijn net ontdekte halfzus. Ten slotte toont Salt of This Sea aspecten van de strijd tussen de Israëlieten en de Palestijnen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.