compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 14-1 t/m 20-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 20 / 2008

Box Office Update - week 20 / 2008

Nieuwe binnenkomers overtuigen niet

Dankzij het iets mindere weer ten opzichte van de voorgaande week wisten de bioscopen 50% meer bezoekers te trekken. Dit is vooral te danken aan een toename in bezoek aan films die al draaiden. De premièrefilms van vorige week kwamen laag binnen.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De hoogste nieuwe binnenkomer was Happy-Go-Lucky van Mike Leigh. De film over de frivole lerares Poppy kwam binnen op de zevende plaats in de box office. Ook de komedie Be Kind Rewind van Michel Gondry met Jack Black in de hoofdrol beleefde een matige start en kwam op de achtste plaats binnen.

De zes bestbezochte films veranderden qua populariteit niet ten opzichte van vorige week. De lijst wordt aangevoerd door What Happens In Vegas, die met een opbrengst van 450.000 euro nog enigszins succes boekte. Iron Man weet ook in week drie nog steeds niet van de grond te komen en lijkt nu al op zijn retour te zijn.

De kans is groot dat de box office volgende week grotendeels in het teken van de avonturier met de zweep zal staan als "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" in première gaat. Romkom Over Her Dead Body, Spanje's Oscarinzending El orfanato en Gouden Beer-winnaar Tropa de Elite maken het plaatje compleet.

1. What Happens In Vegas
2. Iron Man
3. Dunya & Desie
4. Taken
5. Fool's Gold
6. Into the Wild
7. Happy-Go-Lucky
8. Be Kind Rewind
9. Morrison krijgt een zusje
10. Winx Club & het Geheim van het Verloren Rijk


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.