compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 15-10 t/m 21-10
Film van de week!
MENU

Be Kind Rewind

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Be Kind Rewind

Jack Black (Jerry), Mos Def (Mike) en Melonie Diaz (Alma)

Jack Black (Jerry), Mos Def (Mike) en Melonie Diaz (Alma)

Delen op facebook
Be Kind Rewind
Nederlandse première: 15-5-2008
Verenigde Staten, 2008, 101 min,

Als door een ongeluk Jerry's hersenen worden gemagnetiseerd, vernield hij alle videobanden in de videotheek van zijn vriend. Om de enige trouwe klant tevreden te houden, besluiten ze de films opnieuw op te nemen, waaronder Back to the Future, The Lion King en RoboCop.

bijzonderheden

Regisseur Michel Gondry riep naar aanleiding van de film iedereen op om zelf thuis persiflages op films te maken. Mensen gaven hieraan massaal gehoor op youtube. Van bijna iedere legendarische film zijn verschillende "sweded versions" te vinden.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Michel Gondry maakte eerder videoclips van o.a. Björk, The Chenimcal Brothers en Massive Attack. In 2004 maakte hij Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Recensies van Be Kind Rewind

Be Kind Rewind - Bioscopen, Tijden & Tickets

Be Kind Rewind in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Be Kind Rewind zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als door een ongeluk Jerry's hersenen worden gemagnetiseerd, vernield hij alle videobanden in de videotheek van zijn vriend. Om de enige trouwe klant tevreden te houden, besluiten ze de films opnieuw op te nemen, waaronder Back to the Future, The Lion King en Robocop.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: A-Film Distribution, Blue Sky Media, EuropaCorp. Distribution, Focus Features, New Line Cinema, Odeon Sky Filmworks, Paradise Group, Partizan, Senator Film, Shaw Organisation

Cast & Regisseur

Danny Glover

Elroy Fletcher
Mia Farrow

Miss Falewicz
Michel Gondry

Regisseur