compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 27 2009

Box Office Update - week 27 2009

Ice Age 3 op de eerste plaats

Ice Age 3 verslaat deze week Transformers. Drag Me To Hell komt binnen op de vierde plaats.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Afgelopen weekend behaalde Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs de eerste plaats. Met een opbrengst van meer dan 1.2 miljoen euro verstootten de animatiebeestjes de Transformers van nummer één. Het veroorzaakte een domino-effect met vervolgens Transformers op de tweede, The Proposal op de derde en The Hangover op de vierde plaats.

Op nummer vijf kwam de tweede nieuwe film deze week binnen. In de horrorfilm Drag Me to Hell wordt Alison Lohman slachtoffer van een bovennatuurlijke vloek die haar leven tot een hel maakt. De film werd zeer positief ontvangen in de filmrecensies, er werd gesproken van één van de beste horrorfilms van dit jaar.

Verder haalden geen nieuwe films de top tien deze week. Op de zesde plaats staat nu Angels & Demons, op de laatste vier plaatsen staan respectievelijk Terminator Salvation, State of Play, Night at the Museum 2 en Coco avant Chanel.

Vanaf donderdag kan Sacha Baron Cohen op het grote scherm worden bewonderd als flamboyante homoseksuele ontwerper in Brüno. Cohen brengt met deze film zijn derde typetje in de bioscoop. In meer dan 100 zalen draait deze week Het geheim van Mega Mindy naar de Vlaamse jeugdserie waarin Mega Mindy alle boeven die de politie niet te pakken krijgt toch in de gevangenis krijgt.

In de romantische komedie Management probeert Jennifer Aniston een verliefde motel manager van haar af te schudden. Genova toont een gebroken gezin na de dood van de moeder/vrouw. Ten slotte belandt in Megane een enigszins overspannen vrouw op een eiland waar de eigenaardige bewoners allemaal een bril dragen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.