compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Geruchten over remake Scarface

Geruchten over remake Scarface

Het gonst al een tijdje in Hollywood over een remake van Scarface (1983) met Michael B. Jordan als de nieuwe Tony Montana. Al Pacino heeft die rol iconisch gemaakt van de kleine crimineel met grote dromen. Jordan is sinds Creed en Fruitvale Station een veel gevraagd acteur.

Sylvester Stallone met Michael B. Jordan in Creed (2015)

Sylvester Stallone met Michael B. Jordan in Creed (2015)

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film Scarface zelf is een remake van "Scarface {1938) — toen James Cagney — en zorgde dat het grote publiek echt recht op in de stoel ging zitten voor het talent voor Al Pacino, zoals "Taxi Driver" (1975) deed voor Robert De Niro.

Michael B. Jordan viel voor het eerst op door zijn charisma in de tv-serie "The Wire" (2002-2008) —die veel zwarte acteurs (Wendell Pierce, Lawrence Gilliard Jr, Michael Kenneth Williams en Lance Reddick) en Britse acteurs lanceerden (Aidan Gillen, Dominic West en Idris Elba) — waar hij een 16-jarige boefje speelde. Zijn verpletterende rollen in "Fruitvale Station" (2013) en in "Creed" (2015) maakte hem ineens een 'A-lister' in Hollywood en bracht hem belangrijke rollen in grote films als "Black Panther" (2018) en "Just Mercy" (2019). De interpretatie van Jordan voor het personage van Montana maakt de keuze zeer spannend.

Het is bekend dat Universal bezig is met de film en Luca Guadagnino ("Call Me By Your Name") is aangetrokken om het project van de grond te trekken. Guadagnino gaf aan dat het project alleen door gaat als ze het een project kunnen maken van deze tijd, zoals de eerdere twee versies waren.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.