compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Black Panther

Black Panther

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, drama, science fiction

Pitch van Black Panther
Lupita Nyong'o (Nakia) en Letitia Wright (Shuri)
Lupita Nyong'o (Nakia) en Letitia Wright (Shuri)
Delen op facebook
Black Panther
Nederlandse première: 14-2-2018
Verenigde Staten, 2018, 134 min,
T’Challa keert terug naar Wakanda — een technologisch hoog ontwikkeld Afrikaans schaduwland — waar hij de troon denkt te bestijgen, maar een rivaal brengt het land en de wereld in gevaar.
Black Panther trailer en bijzonderheden
Dit is de eerste Marvel-bioscoopfilm waarbij de belangrijkste personages van Afrikaanse komaf zijn en de eerste keer dat een grote SF-film zich in Afrika afspeelt. Bovendien zijn de vechtscènes in de film gebaseerd op Afrikaanse vechtkunst.
Aanloop
De personages T'Challa en Black Panther waren eerder te zien in Captain America: Civil War.
Onze recensie
****0

Recensie Black Panther

Lupita Nyong'o, Chadwick Boseman en Danai Gurira in Wakanda Nyong'o in Black Panther (2018) | © Marvel Studios
Al maanden is er een oorverdovende fluistermarketingcampagne gaande over de nieuwste film in het Marvel-universum: Black Panther. Het is zo’n film die je niet wilt zien in een filmzaal vol met filmjournalisten, maar in een zaal vol met jonge fans. BiosAgenda deed dat. ...lees de volledige recensie
Black Panther - Bioscopen, Tijden & Tickets

Black Panther in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Black Panther zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 22 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Marvel-film over een hoogtechnologisch, verborgen Afrikaans land. De aanstaande koning T'Challa moet zijn moed bewijzen als een oude vijand zijn land en de wereld in gevaar brengt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en - Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.