compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Groene première Kikkerdril

Groene première Kikkerdril

Kinderfilm in première in Pathé Tuschinski

8-2-2009 Zondagochtend werd de groene loper uitgerold voor Pathé Tuschinski in Amsterdam, ter ere van de première van de jeugdspeelfilm Kikkerdril. Hoofdrolspelers Nino den Brave en Whitney Franker woonden onder meer de première bij.

Delen op facebook

Kikkerdril is een muzikale roadmovie over de zesjarige Max (Nino den Brave) die denkt dat zijn broer nooit meer kan praten en dat alleen kikkerdril kan hem genezen. Max loopt weg en gaat in de natuur op zoek naar kikkerdril. Samen met zijn vriendinnetje Jesse (Whitney Franker) maakt hij een spannende tocht door weilanden, slootjes, boerderijen en door het bos.

Tijdens de première liepen de hoofdrolspelers en acteurs Georgina Verbaan, Quintis Ristie, Juul Vrijdag, Remko Vrijdag en Thijs Goedknegt over de groene loper. Ook regisseur Simone van Dusseldorp en producenten Leontine Petit en Joost de Vries waren aanwezig.

Naast de première van de film, die gepresenteerd wed door 3fm DJ Paul Rabbering, bracht het trio Lisa, Amy en Shelley de titel song 'Coole Kikker' ten gehore.

Kikkerdril gaat op 11 februari in de Nederlandse bioscopen in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.