compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe posters Tenet Australië
Fotoreportage

Nieuwe posters Tenet Australië

Film eerder te zien in Nederland dan de VS

De film TENET is meerdere malen uitgesteld, voornamelijk vanwege de sluiting van de bioscopen in de VS. De 26e gaat de film in Nederland in première, maar in Australië gaat de film al de 22ste in première. Daar hebben ze 12 nieuwe posters gepresenteerd.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film Tenet — met opvallend veel beelden met mondkapjes in hun promotiemateriaal — zal waarschijnlijk niet in heel Australië in première gaan omdat daar het virus in de deelstaten New South Wales en Victoria actief is.

De twaalf posters laten hoofdrolspeler John David Washington en de rest van de cast zien. Het is nog onduidelijk of dezelfde postercampagne ook in Nederland uitgerold zal worden. In de diavoorstelling worden alle posters getoond.In de VS gaat de film net als in Koeweit en Qatar pas op 3 september 2020 in première, in tegenstelling tot andere filmmaatschappijen overweegt Warner Bros. voorlopig geen online release en het lijkt dat ze dat willen benadrukken met de slagzin „Only in Theaters" (Alleen in bioscopen). Het is bekend dat regisseur Christopher Nolan het liefst de film enkel in de bioscoop zou uitbrengen, vanwege de aandacht dat er is besteed aan beeld en geluid: het moet een echte bioscoopervaring worden.

Compilate van twee Posters Tenet © 2020 Warner Bros.

Compilate van twee Posters Tenet © 2020 Warner Bros.In Tenet moet een soldaat een aparte test doorstaan en wordt gerecruteerd door een geheime dienst. Hij blijkt ineens enkele minuten in de toekomst te kunnen kijken.En wat het mysterieuze woord Tenet betekent is nog niet bekend.

Christopher Nolan is een filmregisseur die vaak speelt met tijd en dromen zoals in "Memento" (2000), "Insomnia" (2002), en "Inception" (2010).Er zijn ook geruchten dat Warner Bros. voor de film de eerste trailer van "Dune" van de hand van Dennis Villeneuve's zal tonen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.