compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Opnames opvolger Ventoux gestart

Opnames opvolger Ventoux gestart

Nieuwe speelfilm LAATSTE RONDE

De opnames van de nieuwe Nederlandse speelfilm LAATSTE RONDE zijn gestart, het vervolg op de bioscoopfilm Ventoux over vier jeugdvrienden die ouder worden. Distributeur September Film brengt LAATSTE RONDE volgend jaar uit in de bioscoop.

Delen op facebook
(c) 2023 KeyFilm

(c) 2023 KeyFilm

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Acteurs Wilfried de Jong, Leopold Witte en Wim Opbrouck zullen wederom in de huid van hun personages André, Joost en David kruipen, net als in Ventoux (2015). De rol van Bart wordt vertolkt door Reinout Bussemaker. Actrice Rosa Kreulen (I.M.) speelt diens dochter Anna. Het scenario is geschreven door Nicole van Kilsdonk, Bert Wagendorp en Boris Paval Conen. De opnames vinden de komende weken plaats in België in en om Geraardsbergen.

Over de film

Als jeugdvrienden André, Bart en David, allen diep in de 50, gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in België, blijken ze niet langer onsterfelijk.

Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Acteurs Wilfried de Jong, Leopold Witte, Wim Opbrouck en Reinout Bussemaker: 'Deze personages moet je vol overgave spelen. Hoe sterk is vriendschap nog als de jaren gaan tellen en het leven in het slot valt? Heel sterk, zo blijkt. Als je elkaar neemt zoals je bent, is de onderlinge band onverwoestbaar. Daar draait het voor ons om in deze film.'

Regisseur Boris Paval Conen regisseerde o.a. de speelfilm FIRST MISSION, THE ULTIMATE FIGHT en de Gouden Kalf winnende televisieserie DE 9 DAGEN VAN DE GIER. In 2012 werd de 7-delige serie DE GEHEIMEN VAN BARSLET genomineerd voor 3 Gouden Kalveren. Ook regisseerde hij de telefilms EXIT (Gouden Kalf voor Beste TV Drama 2013) en KAMP HOLLAND (2016).

LAATSTE RONDE wordt ontwikkeld en geproduceerd door KeyFilm in coproductie met Prime Time en de NTR, en komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, CoBO en de Belgische tax shelter.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.