compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Laatste Ronde

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Laatste Ronde

Delen op facebook
Laatste Ronde
Nederlandse première: 16-5-2024
België, Nederland, 2024, 94 min,

In Laatste Ronde moeten 50-plussers André, Joost en David onder ogen zien dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Laatste Ronde trailer en bijzonderheden

Acteurs Wilfried de Jong, Leopold Witte en Wim Opbrouck zullen wederom in de huid van hun personages André, Joost en David kruipen.

Trailer van Laatste RondeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Laatste Rondehttps://i1.ytimg.com/vi/cqmBvNscenI/hqdefault.jpg2024-04-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Boris Paval Conen kroop eerder in de regisseursstoel voor onder meer de speelfilms Between Entrance and Exit (2013), Exit (2013), First Mission (2010) en De 9 Dagen van de Gier (2001).

Laatste Ronde - Bioscopen, Tijden & Tickets

Laatste Ronde in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Als jeugdvrienden Andr, Bart en David, allen diep in de 50, gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in Belgi, blijken ze niet langer onsterfelijk. Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Productiemaatschappij: KeyFilm, NTR, Prime Time (in co-production with)

Nieuws over Laatste Ronde